Tillgängliga ekonomikonsulter

Postad: 2024/05/30

Nedan ser ni ett urval av de interims-konsulter som finns tillgängliga just nu. Hittar ni någon intressant är ni välkomna att kontakta:

Cecilia Elvind, konsultchef Interim   –  📧 cecilia.elvind@sundbompartners.se   –  📞 070-299 62 82

Det går även bra att kontakta någon av oss andra på Sundbom & Partners, kontaktuppgifter hittar du här.

Vi har många fler konsulter i vårt nätverk så stämmer ingen av dessa riktigt in på vad just ni behöver så kolla gärna med oss och berätta om era behov så kikar vi på en lösning.

 

Redovisningsekonom (Stockholm)

Redovisningsekonom med stort systemintresse. Hanterar alla förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen såsom exempelvis löpande bokföring, reskontror, avstämningar på bolagsnivå, in- och utbetalningar, kvittoredovisning, avstämningar och månadsbokslut. Är även väl insatt i projektredovisning och dess flöden. Konsulten har därtill stort systemintresse och hjälper gärna kunder att få så effektiva processer som möjligt på plats med hjälp av teknik. Har erfarenhet av införande av system och haft roll som systemansvarig.

System:  Maconomy, Visma Business, Palette

Tillgänglig: Juni

 

Senior Controller (Göteborg)

Senior Controller med erfarenhet av redovisning. Hanterar både löpande, koncern- och projektredovisning. Även löner, månads- och årsbokslut, kvartalsrapportering och rapportering till ledning, styrelse och börsen. Därtill controlling såsom projektuppföljning för löpande och fastprisuppdrag, nyckeltal, budget- och likviditetsplanering. Har även drivit implementation av system. Konsulten är analytisk och lösningsorienterad. Beskrivs som positiv, prestigelös, ansvarsfull, driven och gillar ordning och reda.

System:  Maconomy, Visma PX, Visma, Fortnox, Jeeves, Flex, Bygglet, Jeeves, Capego, Flex, Hogia

Tillgänglig: Omgående

 

Senior Business Controller (Stockholm)

Senior Business Controller med bakgrund inom redovisning. Konsulten har en lång och gedigen erfarenhet som Controller inom olika branscher, även kommun, offentlig förvaltning och fastigheter. Hanterar hela processen såsom budget, prognos och uppföljning. Analys av verksamheten och avrapportering i månads- och årsbokslut. Ger stöd till verksamheten i budget- och uppföljningsarbetet. Kan komma med förslag på förbättringar i processen. Varit kravställare vid systemimplementationer. Har även en god och bred kunskap inom redovisning, rapportering och årsbokslut. Arbetar gärna verksamhetsnära, är social och lyhörd och sätter sig snabbt in i rollen.

System:  Unit4 ERP, Raindance, Mercur, Hypergene, Fortnox, Cognos, Oracle, Visma

Tillgänglig: Augusti

 

Senior Business- och Projekt Controller (Göteborg)

Senior Business Controller och Projekt Controller med stor erfarenhet av att ha verskamhetsnära roller. Har kunskap inom budget, prognos och investeringar. Deltagit i utveckling av controlling-funktionen, nya processer, nya rapporter och även varit med vid systemimplementation. Analytisk, strukturerad och resultatfokuserad. Konsulten jobbar proaktivt och söker ständigt effektivitetsförbättringar avseende processer och verktyg. Samarbetsvillig lagspelare med ledarskapsmentalitet och dokumenterad erfarenhet av att leverera högkvalitativa problemlösningar.

System:  Maconomy, Power BI, QlikView, SAP, Legacy ERP, HFM Hyperion, Visma, Tableau

Tillgänglig: Omgående

 

Redovisningskonsult (Stockholm)

Redovisningskonsult som hanterar bolagsredovisning såsom löpande redovisning inklusive avstämningar, rapportering, moms, EU-moms, upprättande av bokslut och årsredovisningar. Konsulten har även kunskap inom redovisning för norska bolag, SOX för US och av fastigheter. Har varit delaktig vid byte av system och därtill genomgång och effektivisering av processer. Konsulten är prestigelös, har lätt för att lära sig system och sätter sig snabbt in i redovisningsuppdrag. Tar sig an uppdrag och roller med stort ansvarstagande och vill bidra och leverera till organisationen samtidigt som konsulten själv vill utvecklas vidare i sin roll som redovisningskonsult.

System:  Xledger, Business Central, Fortnox, Hogia Audit med Bokslut, Capego, Visma eEkonomi

Tillgänglig: Omgående

 

Business Controller Financial Controller (Göteborg)

Business Controller och Financial Controller med spetskompetens inom Power BI, business intelligence och controlling. Konsulten har en mix av kompetens inom analys, controlling och digitalisering. Hanterar analys och uppföljning av siffror och stämmer av mot estimat för att stödja verksamheten. Kan ta fram och skapa rapporter för uppföljning. Därtill hantering av bokföring, finansiella rapporter inklusive rapportering och upprättande av årsredovisningar. Konsulten har en bakgrund inom revision vilket innebär analysförmåga, kritiskt tänkande och problemlösning. Van att ge service till både interna och externa kunder.

System:  SAP, Power BI, Power Query, Power pivot, Unit4 ERP (Agresso), Excel Advanced

Tillgänglig: Omgående

 

Ekonomiassistent (Stockholm)

Ekonomiassistent som hanterar alla förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen såsom löpande redovisning, leverantörsreskontra, kundreskontra, fakturering, avstämningar, viss lönehantering och förberedande inför bokslut. Har erfarenhet av att hantera redovisning i projekt. Konsulten är gärna i en roll där man ger service till avdelningen och organisationen, samtidigt som man har eget ansvar. Är gärna den förvaltande, men välkomnar även utveckling och skapar och bidrar till detta.

System:  Klartext Advokatsystem, Advisor, Navison NAV, IFS, Proceedo, Unit4ERP (Agresso), Fortnox

Tillgänglig: Omgående

 

Projekt Controller och Business Controller (Göteborg)

Projekt Controller och Business Controller med erfarenhet av analys, fakturering och administration av projekt. Därtill inriktning mot Business och Financial Controlling. Har kunskap inom budget, prognos och investeringar. Deltagit i utveckling av controlling-funktionen och även varit med vid systemimplementation och då haft roll som testare. Trivs med att vara i verksamheten, arbeta nära projektledarna och tillse kvalitet och förbättringar. Konsulten är bred och tar sig an roller inom controlling och finance. Gillar att arbeta i team samtidigt som man driver sina egna ansvarsområden.

System:  Maconomy, Power BI, SAP, Cognos, IFS, Visma PX, Unit4 ERP, Netsuite, Qlik, Excel Advanced

Tillgänglig: September

 

Affärssystemkonsult    (Stockholm)

Affärssystemkonsult med lång erfarenhet inom ekonomifunktionen och olika systemprojekt, så som uppgraderingar, implementation och kravställning mm. Vid en övergång till molnlösning så agerar konsulten som stöd till verksamheten, stöd till IT och ekonomifunktionen, med projektledning och som bollplank. Med en bakgrund som revisor har konsulten en djup förståelse för kundens ekonomiprocesser och behov av så väl uppföljning som ordning mellan olika moduler och redovisningen.

System:  Unit4 ERP Cloud, Unit4 ERP (Agresso), IFS, Microsoft Dynamics

Tillgänglig: Omgående

 

Senior Business / Projektcontroller  (Göteborg)

Senior Business/Projekt Controller med bakgrund inom redovisning men som de senaste åren primärt arbetat i rollen som Business/Projekt Controller. Konsulten har bland annat arbetat med projektuppföljning av externa och interna projekt, ansvarat för månads-, kvartals-, och årsbokslut samt arbetat med budget och prognos. Konsulten har erfarenhet av att hantera löpande- och fastprisuppdrag samt fastprisvärdering och har primärt arbetat i större organisationer. Utöver detta har konsulten erfarenhet av Power BI. Konsult med varma rekommendationer från tidigare uppdrag. Branscherfarenhet: teknikkonsult, IT-konsult samt PR/Media.

System:  Maconomy, Unit4 ERP, Power BI, Excel Advanced

Tillgänglig: Omgående

 

 

Är ni intresserade av någon av våra ekonomikonsulter är ni varmt välkomna att kontakta:

Cecilia Elvind
Konsultchef Interim
cecilia.elvind@sundbompartners.se
070-299 62 82

Det går även bra att höra av sig till annan kontaktperson på Sundbom & Partners,
kontaktuppgifter hittar du här.

 


 

Arkiv

Kategorier