UTBILDNINGSMATERIAL

Maconomy - Projektprocessen

Lättförståelig översikt av hur projektdelen i Maconomy ser ut. Perfekt för dig som är ny i systemet och behöver lära dig hur projektprocessen ser ut. Den passar utmärkt även för dig som inte jobbat med projekt tidigare. Är du ny som projektekonom i Maconomy så är det här precis vad du behöver för att få ett bra grepp om hur allt hänger ihop.

Visa mer Visa mindre

Maconomy - Tidrapport

Översikt av tidrapporteringsdelen i Maconomy. Den visar övergripande hur processen kring tidrapportering ser ut. Passar bra för dig som är ny i Maconomy eller inte har jobbat i systemet på länge och behöver fräscha upp dina kunskaper. Eller om du har nya kollegor på väg in kanske det är något att sätta i handen på dem?

Visa mer Visa mindre

Maconomy - Utlägg

Här har vi en översikt av utläggsdelen i Maconomy. Den passar bra för dig som inte gjort utlägg i Maconomy tidigare och vill få en överblick av hur den processen ser ut. Den kan även delas ut till nya kollegor som kanske inte jobbat i Maconomy tidigare eller bara behöver en repetition av hur det ser ut och fungerar.

Visa mer Visa mindre

Maconomy - Redovisning

Översikt av redovisningsdelen i Maconomy. Den visar övergripande hur redovisningsdelen ser ut och passar bra för dig som antingen är ny i systemet eller om du behöver fräscha upp dina kunskaper.

Visa mer Visa mindre