UTBILDNINGSMATERIAL

Maconomy - Projektprocessen

Lättförståelig översikt av hur projektdelen i Maconomy ser ut. Perfekt för dig som är ny i systemet och behöver lära dig hur projektprocessen ser ut. Den passar utmärkt även för dig som inte jobbat med projekt tidigare. Är du ny som projektekonom i Maconomy så är det här precis vad du behöver för att få ett bra grepp om hur allt hänger ihop.

Visa mer Visa mindre

Maconomy - Tidrapport

Översikt av tidrapporteringsdelen i Maconomy. Den visar övergripande hur processen kring tidrapportering ser ut. Passar bra för dig som är ny i Maconomy eller inte har jobbat i systemet på länge och behöver fräscha upp dina kunskaper. Eller om du har nya kollegor på väg in kanske det är något att sätta i handen på dem?

Visa mer Visa mindre

Maconomy - Utlägg

Här har vi en översikt av utläggsdelen i Maconomy. Den passar bra för dig som inte gjort utlägg i Maconomy tidigare och vill få en överblick av hur den processen ser ut. Den kan även delas ut till nya kollegor som kanske inte jobbat i Maconomy tidigare eller bara behöver en repetition av hur det ser ut och fungerar.

Visa mer Visa mindre

Maconomy - Redovisning

Översikt av redovisningsdelen i Maconomy. Den visar övergripande hur redovisningsdelen ser ut och passar bra för dig som antingen är ny i systemet eller om du behöver fräscha upp dina kunskaper.

Visa mer Visa mindre

Maconomy - Leverantör

Tydlig översikt av leverantörsdelen i Maconomy. Perfekt för dig som ny användare av Maconomy eller för dig som inte tidigare jobbat med leverantörsreskontra. Det är idealiskt även för dig som inte har använt systemet på ett tag och behöver uppdatera dina kunskaper.

Visa mer Visa mindre