KUNDER

 

 

”Sundbom & Partners har genom åren levererat konsulttjänster till Sweco, både inom affärssystem och ekonomi, främst inom controlling. Konsulterna har alltid en hög kompetensnivå och kommer snabbt in i uppdragen. Vi är därför trygga med att anlita Sundbom & Partners.”

 

Magnus Karlsson, CFO på Sweco Sverige

 

 

 

 

”Vi har haft samma konsult hos oss vid två olika tillfällen för att kapa bort arbetstoppar vid större förändringar. Vi är mycket glada över att hon var tillgänglig även nu när vi hade ett behov igen. Konsulten är mycket omtyckt bland kollegor och skapar en härlig stämning med sin humor. I själva utförandet tar hon mycket stort ansvar för sina uppgifter och lyfter blicken för att se till helheten och konsekvenser inom andra områden än just den specifika arbetsuppgiften. Hennes kunskap inom Maconomy har också varit en stor tillgång för oss. Vi rekommenderar Sundbom & Partners för framtida uppdrag inom redovisning och närliggande uppgifter och i synnerhet i Maconomy.”

Lars Sundqvist, Interim CFO på SSPA

 

 

 

 

 

“Sundbom & Partners has been working with Mintra for a number of months, to streamline manual processes, and automating routine tasks, greatly improving reporting times and quality. The Sundbom consultant working with Mintra has provided invaluable training across our user group in Finance, Operations, HR etc, with a focus on the Projects module, tailoring it for the specific needs of the business.”

Ian Mackie, Chief Financial Officer på Mintra

 

 

 

 

”Sundbom & Partners är en mycket lösningsorienterad samarbetspartner. Samtliga konsulter som vi har samarbetat med är proffsiga, kompetenta samt serviceorienterade. Det märks att Sundbom & Partners arbetar efter ett värderingsstyrt ledarskap. Utöver det har de förmågan att tillsätta rätt resurs på rätt position och i tid, vilket optimerar teamet.”

Helen Orbe Dahl, Head of Global Project Control, Columbus

 

 

 

 

 

”Sundbom & Partners konsulter har verkligen hjälpt oss att få ordning på vårt Maconomy. De har också stöttat vår ekonomiavdelning när vi haft brist på egna resurser. Konsulterna har väldigt hög kompetens både system- och ekonomimässigt men också rent socialt. Jag kan varmt rekommendera dem.”

Dennis Lodin, Chief Financial Officer, Universum Global

 

 

 

 

 

”Sundbom & Partners är en samarbetspartner som inger ett stort förtroende. De ställer alltid upp när det behövs som mest med kompetenta, flexibla och lösningsorienterade konsulter.”

Magnus Palsander, Tidigare Vice VD, Ekonomi- & Controllerchef på Ludvig & Co

 

 

 

 

 

Konsulten är superduktig! Hen är snabblärd, intresserad, noggrann, glad och trevlig samt helt orädd för att ta tag i saker och säkerställer alltid att det blir gjort hela vägen. Precis en sådan resurs som jag hoppades på, så jag är supernöjd!

Carolina Almsköld Molander, Manager Project Accounting på Knightec