Ny stjärna i Göteborg!

Postad: 2024/05/24

Den här veckan har vi fått förstärkning till vårt interna team i Göteborg. Calle Odén kommer täcka upp som konsultchef i samband med en kommande föräldraledighet, jobba med varumärkesbyggande samt vara delaktig i sälj. Här har vi en person med lång och gedigen erfarenhet av sälj och kundrelationer, framför allt inom bemanning och rekrytering. Med sin fingertoppskänsla för att kunna tillsätta rätt konsult på rätt plats kommer han bli ett värdefullt tillskott hos oss. Framför allt är våra Göteborgskollegor lite extra glada, det är ju alltid roligt att få in lite ny energi på kontoret!

När Calle inte jobbar tillbringar han tid med familjen, kollar gärna på fotboll (Blåvitt och Liverpool) och tar sig så ofta han kan ut i löparspåret.

”Jag är oerhört inspirerad och glad över möjligheten att få börja på Sundbom & Partners och har under den första veckan fått ett fantastiskt mottagande och fått börja lära känna underbara, glada nya kollegor! säger Calle.

Vi hälsar Calle Odén varmt välkommen till oss, ska bli spännande att se vad vi kan åstadkomma ihop här framöver!

 

Vill du diskutera era eventuella behov av ekonomi- eller affärssystemkonsulter är du välkommen att kontakta Calle via 📧  calle.oden@sundbompartners.se  eller på📞+46 76-773 96 15.

 

Är du nyfiken på vad våra konsulter kan hjälpa till med, läs om vårt erbjudande här.

 


 

Arkiv

Kategorier