Tillgängliga ekonomikonsulter

Postad: 2024/06/26

Nedan ser ni ett urval av de interims-konsulter som finns tillgängliga just nu. Hittar ni någon intressant är ni välkomna att kontakta:

Cecilia Elvind, konsultchef Interim   –  📧 cecilia.elvind@sundbompartners.se   –  📞 070-299 62 82

Det går även bra att kontakta någon av oss andra på Sundbom & Partners, kontaktuppgifter hittar du här.

Vi har många fler konsulter i vårt nätverk så stämmer ingen av dessa riktigt in på vad just ni behöver så kolla gärna med oss och berätta om era behov så kikar vi på en lösning.

 

Senior Ekonomikonsult (Stockholm)

Senior Ekonomikonsult som omväxlande arbetat som koncernredovisningsansvarig, ekonomiansvarig och controller vilket bidragit till en god helhetsförståelse för ekonomiarbetet. Arbetsuppgifterna har bland annat innefattat bokföring, bokslut och rapportering på alla nivåer samt prognoser och analyser. Ofta har rollerna varit inom konsultbolag som arbetar med projektredovisning. Ingått i ledningsgrupper för att ge stöd i arbetet med att uppnå de finansiella målen. Konsulten har ett stort systemintresse och har erfarenhet av att bidra i arbetet med övergång till nya affärssystem. I flera av uppdragen har det ingått process- och effektiviseringsarbete där konsulten tillsammans med kollegor finner lösningar med stöd av affärssystemen. Har även varit systemansvarig för Maconomy.

System:  Maconomy, Marathon, Cognos, Aaro
Tillgänglig: September 75%

 

Ekonomikonsult (Göteborg)

Ekonomikonsult med bredd. Agerar i olika roller såsom exempelvis Finance Controller, Business Controller, Redovisningsansvarig och Koncernekonom.  Konsulten har erfarenhet av flertalet ekonomirelaterade arbetsuppgifter från olika branscher. Fokus på att få ihop siffermaterial och att arbeta mot deadlines. Är analytisk, förmåga att rapportera och förklara utfall. Ser helheten utan att tappa detaljer. Drivs av att utveckla effektiva processer och föreslå förbättringsåtgärder. Konsulten är pålitlig, prestigelös, lättsam och uppskattar gott samarbete.

System:  SAP, Navision, IFS, UNIT4ERP/Agresso, Visma, Marathon, BCS, GPS, Hyperion, Cognos, QlikView, Power BI, Excel Advanced
Tillgänglig: Augusti

 

Redovisningsekonom (Stockholm)

Redovisningsekonom med stort systemintresse. Hanterar alla förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen såsom exempelvis löpande bokföring, reskontror, avstämningar på bolagsnivå, in- och utbetalningar, kvittoredovisningar, avstämningar och månadsbokslut. Är även väl insatt i projektredovisning och dess flöden. Konsulten har därtill stort systemintresse och hjälper gärna kunder att få så effektiva processer som möjligt på plats med hjälp av teknik. Har erfarenhet av införande av system och innehaft roll som systemansvarig.

System:  Maconomy, Unit4 ERP, Visma Business, Palette
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Ekonomiassistent (Göteborg)

Senior Ekonomiassistent som hanterar förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning såsom löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, fakturering, betalningar, löner, reseräkningar/utlägg, påminnelser, rot- och rutansökan, deklarationer, kontoavstämningar och administrativa uppgifter. Därtill kompetens inom projektredovisning, fakturering av projekt och projektadministration. Är ansvarstagande, noggrann, och gillar att ge service till organisationen

System: Visma, Visma PX, DCE, Rillion/Centsoft, Qbis, Hano, Emrox
Tillgänglig: Omgående deltid/heltid

 

Senior Business Controller (Stockholm)

Senior Business Controller med stor erfarenhet av både verksamhetsnära roller och mer koncernövergripande roller. Har kunskap i budget, prognos och investeringar samt uppföljning av projekt. Van att ta fram analyser att presentera till företagsledning. Deltagit i utveckling av controlling-funktionen, utvecklat nya processer och nya rapporter. Konsulten upplevs som social, hjälpsam och konsultmässig. Med sin erfarenhet och i dialog med kunden kan konsulten snabbt bidra till verksamheten, se förbättringar och skapa mervärde.

System:  Maconomy, Unit4 ERP, SAP, IFS, Power BI, Exopen, Qlikview, Xledger, Cognos
Tillgänglig: September

 

Redovisningschef (Göteborg)

Redovisningschef som har erfarenhet från en rad olika branscher och där rollen innefattat helhetsansvar för både redovisning och rapportering. Arbetar operativt med hela ekonomiflödet; löpande, bokslut, årsredovisning, deklarationer och revision. Stort intresse och kunskap i ekonomiska flöden och processer. Kompetens i ett stort antal ekonomisystem och drivit systemimplementationer. Konsulten upplevs som ambitiös, social, ansvarsfull och förstår vikten av att levererar på deadline.

System: Netsuite, SAP, Oracle, Fortnox, Axapta, Pyramid, Maconomy, Visma
Tillgänglig: Augusti

 

Ekonomiassistent (Stockholm)

Ekonomiassistent som hanterar alla förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen såsom löpande redovisning, leverantörsreskontra, kundreskontra, fakturering, avstämningar, viss lönehantering och förberedelse inför bokslut. Har erfarenhet av att hantera redovisning i projekt. Konsulten är gärna i en roll där man ger service till avdelningen och organisationen, samtidigt som man har eget ansvar. Är gärna den förvaltande, men välkomnar även utveckling och skapar och bidrar till detta.

System:  Klartext Advokatsystem, Advisor, Navison NAV, IFS, Proceedo, Unit4 ERP (Agresso), Fortnox
Tillgänglig: Omgående

 

Projekt Controller och Business Controller (Göteborg)

Business Controller och Projekt Controller med stor erfarenhet av att ha verskamhetsnära roller. Har kunskap i budget, prognos och investeringar. Deltagit i utveckling av controlling funktionen, utveckla nya processer, utveckla nya rapporter och även varit med vid systemimplementation. Analytisk, strukturerad och resultatfokuserad. Konsulten jobbar proaktivt och söker ständigt effektivitetsförbättringar avseende processer och verktyg. Samarbetsvillig lagspelare med ledarskapsmentalitet och dokumenterad erfarenhet av att leverera högkvalitativa problemlösningar.

System:  Maconomy, Power BI, QlikView, SAP, Legacy ERP, HFM Hyperion, Visma, Tableau
Tillgänglig: Omgående

 

Redovisningskonsult    (Stockholm)

Affärssystemkonsult med lång erfarenhet inom ekonomifunktionen och olika systemprojekt, så som uppgraderingar, implementation och kravställning mm. Vid en övergång till molnlösning så

Redovisningskonsult med lång erfarenhet från fastighetsbranschen. Hanterar löpande bokföring, reskontra, avstämningar, moms och är delaktig i månadsbokslut och årsbokslut. Har därtill erfarenhet av redovisning och hantering av klientmedel och penningplaceringar. Är van vid systembyten och kan stötta och samordna i denna typ av projekt. Har en bakgrund inom sälj och service vilket kännetecknas i att gärna vara del av ett team och ge service till organisationen, men tar också egna ansvarsområden. Arbetar strukturerat och är lösningsorienterad. Beskrivs som positiv, prestigelös, social och har lätt att anpassa sig. Är intresserad och lättlärd så kan snabbt sätta sig in i nya datasystem och arbetsuppgifter.

System:  Navision, Vitec, Exflow, Exopen, Visma SPCS, Xpand, Fortnox
Tillgänglig: Augusti

 

Senior Controller  (Göteborg)

Senior Controller med erfarenhet av redovisning, koncernredovisning och controlling. Konsulten hanterar löpande redovisning, koncernensredovisning, projektredovisning, löner, månads-och årsbokslut, kvartalsrapportering och rapportering till ledning, styrelse och börsen. Därtill controlling såsom projektuppföljning för löpande och fastprisuppdrag, nyckeltal, budget- och likviditetsplanering. Har även drivit implementation av system. Konsulten är analytisk och lösningsorienterad. Beskrivs som positiv, prestigelös, ansvarsfull, driven och gillar att ha ordning och reda.

System:  Maconomy, Visma PX, Visma, Fortnox, Jeevs, Flex, Bygglet, Jeevs, Capego, Flex, Hogia
Tillgänglig: Omgående

 

 

Är ni intresserade av någon av våra ekonomikonsulter är ni varmt välkomna att kontakta:

Cecilia Elvind
Konsultchef Interim
cecilia.elvind@sundbompartners.se
070-299 62 82

Det går även bra att höra av sig till annan kontaktperson på Sundbom & Partners,
kontaktuppgifter hittar du här.

 


 

Arkiv

Kategorier