Sundbom & Partners inleder samarbete med Metapraxis

Postad: 2024/06/05

Sundbom & Partners har inlett ett strategiskt samarbete med Metapraxis Nordic AB. Metapraxis levererar kraftfulla analys- och rapporteringslösningar för Budget & Prognos, Koncernredovisning samt Hållbarhetsredovisning. Deras plattform är utformad för ledningens behov och är mycket flexibel och anpassningsbar vilket gör att den sticker ut från andra liknande lösningar.

Syftet med samarbetet är att Sundbom & Partners ska kunna erbjuda Metapraxis lösningar till befintliga och nya kunder samt bidra med kunskap kring vidareutveckling av branschanpassade speciallösningar. I synnerhet till konsultbolag. Metapraxis kommer i sin tur kunna komplettera sitt utbud med vår ekonomi- och systemexpertis.

 

”Vi har länge letat efter en optimal lösning som kan erbjuda kostnadseffektiv ledningsinformation till våra kunder och som dessutom är enkel att anpassa till verksamheten i stället för tvärtom. Vi kommer nu, tillsammans med Metapraxis, att vässa lösningarna ytterligare för att kunna tillfredsställa våra kunders specifika behov. Det här ska bli riktigt spännande!” säger Per Sundbom, CEO på Sundbom Group.

Även Anders Henricsson, VD på Metapraxis Nordic, är exalterad;

”Vi på Metapraxis är mycket glada över att inleda detta strategiska samarbete med Sundbom & Partners. Genom att kombinera vår avancerade analysplattform med deras expertis kan vi tillsammans erbjuda våra kunder ännu bättre insikter och lösningar. Detta partnerskap markerar en spännande tid för båda våra företag, och vi ser fram emot att skapa mervärde för våra kunder genom innovation och samarbete.” 

 

Om Metapraxis Nordic

Metapraxis Nordic grundades 1989 av Alf Henricsson som partnerbolag till Metapraxis Ltd som grundades 1979 av Robert Bittlestone. Företaget fokuserar på lösningar inom finansiell planering och analys. Deras integrerade plattform kombinerar finansiell planering, analys och rapportering för att förbättra företagens beslutsprocesser. Företaget strävar efter att transformera hur företagsledare använder affärsdata för att skapa konkurrensfördelar, speciellt anpassade för stora och komplexa organisationer.

Läs mer om Metapraxis här.

 

Om Sundbom & Partners

Sundbom & Partners startade sin verksamhet 2008 med affärsidén att kunna erbjuda kvalificerade konsulttjänster inom ekonomi och affärssystem för tid- och projektintensiva verksamheter. Per Sundbom grundade företaget med visionen att fungera som en länk mellan affärssystemsleverantörer och deras slutkunder. Under åren har man förfinat och utvecklat denna idé till att omfatta dagens bredare tjänsteutbud.

Läs mer om Sundbom & Partners här.

 

 

Blev du nyfiken och vill veta vad det här samarbetet skulle kunna tillföra just er organisation? Välkommen att kontakta:

Per Sundbom
📞+46 70-590 81 30
📧  per.sundbom@sundbomgroup.se

 

Följ gärna oss på LinkedIn för att ta del av fortsättningen på vårt samarbete.

 


 

Arkiv

Kategorier