Tillgängliga ekonomikonsulter

Postad: 2024/04/26

Nedan ser ni ett urval av de interims-konsulter som finns tillgängliga just nu. Hittar ni någon intressant är ni välkomna att kontakta:

Cecilia Elvind, konsultchef Interim   –  📧 cecilia.elvind@sundbompartners.se   –  📞 070-299 62 82

Det går även bra att kontakta någon av oss andra på Sundbom & Partners, kontaktuppgifter hittar du här.

Vi har många fler konsulter i vårt nätverk så stämmer ingen av dessa riktigt in på vad just ni behöver så kolla gärna med oss och berätta om era behov så kikar vi på en lösning.

 

Senior Ekonomikonsult (Stockholm)

Senior Ekonomikonsult med bred erfarenhet från både små och stora företags ekonomifunktioner med allt från löpande redovisning till bokslut. Har arbetat flera år som ekonomikonsult, de senaste åren med internationella bolags redovisning. Konsulten har stor vana av att agera stöd i samband med övergång till nya system. Kan se över processer och kartlägga processer inför systembyte. Har kunskap om och certifiering inom flera olika komplexa affärssystem. Konsulten är prestigelös och tar sig an alla förekommande arbetsuppgifter såsom löpande, bokslut och system.

System:  Maconomy, Microsoft Dynamics, ASW, Visma, Qlikview
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Business Controller och Projektcontroller (Göteborg)

Senior Business Controller och Projektcontroller med stor erfarenhet av att ha verskamhetsnära roller. Har kunskap inom budget, prognos och investeringar. Deltagit i utveckling av controllingfunktionen, nya processer, nya rapporter och även varit med vid systemimplementation. Analytisk, strukturerad och resultatfokuserad. Konsulten jobbar proaktivt och söker ständigt effektivitetsförbättringar avseende processer och verktyg. Samarbetsvillig lagspelare med ledarskapsmentalitet och dokumenterad erfarenhet av att leverera högkvalitativa problemlösningar.

System:  Maconomy, Power BI, QlikView, SAP, Legacy ERP, HFM Hyperion, Visma, Tableau
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Business Controller (Stockholm)

Senior Business Controller med bakgrund i redovisningen. Konsulten har en lång och gedigen erfarenhet som Controller inom olika branscher, även inom kommun, offentlig förvaltning och fastigheter. Hanterar hela processen såsom budget, prognos och uppföljning. Analys av verksamheten och avrapportering i månads- och årsbokslut. Ger stöd till verksamheten i budget- och uppföljningsarbetet. Kan komma med förslag på förbättringar i processen. Varit kravställare vid systemimplementationer. Har även en god och bred kunskap i redovisning, rapportering och årsbokslut. Arbetar gärna verksamhetsnära, är social och lyhörd och sätter sig snabbt in i rollen.

System:  Unit4 ERP, Raindance, Mercur, Hypergene, Fortnox, Cognos, Oracle, Visma
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Controller (Göteborg)

Senior Controller med erfarenhet av löpande redovisning, koncernredovisning, projektredovisning och controlling. Konsulten hanterar all form av redovisning och även löner, månads- och årsbokslut, kvartalsrapportering och rapportering till ledning, styrelse och börsen. Därtill controlling såsom projektuppföljning för löpande och fastprisuppdrag, nyckeltal, budget- och likviditetsplanering. Har även drivit implementation av system. Konsulten är analytisk och lösningsorienterad. Beskrivs som positiv, prestigelös, ansvarsfull, driven och gillar att ha ordning och reda.

System:  Maconomy, Visma PX, Fortnox, Jeeves, Flex, Bygglet, Capego, Hogia
Tillgänglig: Omgående

 

Redovisningsekonom (Stockholm)

Redovisningsekonom som arbetat med löpande bokföring, moms- och månadsavstämning samt med kund och leverantörsreskontra och ofta haft ansvar för flera bolag parallellt. Har dessutom varit teamleader och drivs av att förbättra rutiner och processer i det dagliga arbetet, både för medarbetare och företaget. Konsulten har ett stort systemintresse och har deltagit i flera olika systemprojekt, både som projektledare vid införande av nytt affärssystem, systemekonom, systemförvaltare och support.

System:  D365 Business Central, Fortnox, Visma admin, Unit4 ERP, Visma net, IFS, Devops
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Systemekonom (Göteborg)

Senior Systemekonom med fokus på system, processer och att organisera ekonomifunktionen. Är operativ på alla funktioner inom ekonomiavdelningen inklusive budget, prognos, rapportering, bokslut och årsredovisning. Konsulten har även haft roller som IT-chef och stort fokus på implementering av system. Ser alltid till att arbetet utförs på ett strukturerat och disciplinerat sätt. Konsulten är mycket engagerad, vet vikten av att nå deadlines och van att arbeta under hård press. Värdesätter god arbetsmiljö och trevliga kollegor.

System: Navision, SAP, Microsoft Dynamics AX, Microsoft D365, Cognos, Power BI, Hogia Bygg, Next
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Redovisningschef (Stockholm)

Senior Redovisningschef med bred erfarenhet från både små och stora bolag. Hanterar och tar ansvar för allt inom redovisning, bokslut, finansiell rapportering, årsbokslut och revision. Därtill även arbetat med budget och prognos. Har även kunskap i projektredovisning, uppföljning och analys. Konsulten har stort intresse av effektivisering av processer och system. Van ledare för ekonomipersonal.

System: Maconomy, Cognos, Hyperion, Fortnox, IFS, Visma, Hogia, Jeeves
Tillgänglig: Omgående 50% distans

 

Senior Ekonomichef/CFO (Göteborg)

Senior Ekonomichef/CFO med lång och bred erfarenhet. Tar roller inom ekonomi, organisation och förändringsledning, gärna med koppling till systemstöd. Ansvar för både bolags- och koncernekonomi, inklusive årsbokslut och rapportering till ägare och styrelse. Är gärna nära verksamheten och hanterar även analys, uppföljning, budget och prognos. Konsulten har därtill lång erfarenhet av utvecklingsarbete av interna processer och system. Brinner för att skapa värde för företag och organisationer.

System:  Visma PX, M3, Netsuit, Mercur, PowerBI, Qlikview, IFS, Cognos, Agda
Tillgänglig: Omgående

 

Junior Ekonomiassistent (Stockholm)

Junior Ekonomiassistent med arbetslivserfarenhet. Har haft roll inom revision och där granskat och analyserat transaktioner. Har även haft roll som inneburit lageruppföljning, analys, och förbättringsarbete av processer och rutiner. Konsulten är serviceinriktad och har tidigare varit aktiv som säljare. Därtill ansvarig för att organisera och planera event såväl internt som externt. Konsulten har internationell erfarenhet, är kommunikativ och van vid att möta olika människor. Har dessutom varit styrelsemedlem i Unga Aktiespararna vilket inneburit utbildning och föreläsningar om aktier, sparande och nationalekonomi.

System:  Revisionssystem, CRM-system, Microsoft Office, Microsoft Excel
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Redovisningschef  (Göteborg)

Senior Redovisningschef med bred erfarenhet från både små och stora bolag. Hanterar och tar ansvar för allt inom redovisning, bokslut, finansiell rapportering, årsbokslut och revision. Därtill även arbetat med budget och prognos. Har även kunskap inom projektredovisning, uppföljning och analys. Konsulten har stort intresse av effektivisering av processer och system. Van ledare för ekonomipersonal.

System: Maconomy, Cognos, Hyperion, Fortnox, IFS, Visma, Hogia, Jeeves
Tillgänglig: Omgående 50%

 

Affärssystemkonsult (Stockholm)

Affärssystemkonsult med lång erfarenhet inom ekonomifunktionen och olika systemprojekt, så som uppgraderingar, implementation, kravställning mm. Vid en övergång till molnlösning så agerar konsulten som stöd till verksamheten, stöd till IT, stöd till ekonomifunktionen, projektledning och bollplank. Med en bakgrund som revisor har konsulten en djup förståelse för kundens ekonomiprocesser och behov av så väl uppföljning som ordning mellan olika moduler och redovisningen.

System:  Unit4 ERP Cloud, Unit4 ERP (Agresso), IFS, Microsoft Dynamics
Tillgänglig: Omgående

 

 

Är ni intresserade av någon av våra ekonomikonsulter är ni varmt välkomna att kontakta:

Cecilia Elvind
Konsultchef Interim
cecilia.elvind@sundbompartners.se
070-299 62 82

Det går även bra att höra av sig till annan kontaktperson på Sundbom & Partners,
kontaktuppgifter hittar du här.

 


 

Arkiv

Kategorier