Sundbomdagen 2022

Postad: 2022/10/28

Igår fick vi äntligen genomföra Sundbomdagen! Konferensen som vi från början skulle hålla 2020 men sen fick ställa in vid två tillfällen på grund av pandemin.

Och vilken dag det blev på Hilton! Flera leverantörer var på plats och höll spännande seminarier. Stort tack till Deltek, Xledger, Rexor, Silverbucket, Workday, IFS och PSA Consulting! Och tack till våra egna medarbetare Marie Gustafsson, Kajsa Bennett och Orvar Lindbäck som också bidrog med sin enorma kunskap! Representanter från leverantörerna deltog även i en intressant och innehållsrik paneldiskussion som modererades av Yvonne Gugg och Orvar Lindbäck.

Fredrik Reinfeldt kom och höll en inspirerande föreläsning. Han bjöd på mycket tänkvärt blandat med en stor portion humor. Vi blev även underhållna av Gaston, magikern som fick oss att både häpna och skratta på samma gång.

Vi avslutade dagen med en trerätters middag och gick därifrån glada och lite trötta – precis som det ska vara efter ett lyckat event.

Tack till er alla som kom och delade Sundbomdagen med oss!

 

 

Har du förslag på innehåll till en eventuell nästa Sundbomdag är du varmt välkommen att kontakta någon av oss. Kontaktuppgifter hittar du här.

 


 

Arkiv

Kategorier