Tre fördelar med att vara konsult hos Sundbom & Partners

Postad: 2023/03/16
Fördelar med att vara konsult

 

Variation och omväxling i arbetet

Som en av våra medarbetare sa; ”Man behöver inte byta jobb för att byta jobb”. Konsultlivet innebär att du har möjligheten att testa olika branscher och olika typer av organisationer. Det kan vara kortare och längre uppdrag, ibland hos flera kunder parallellt. Vissa stannar hos samma kund i flera år. Oavsett så behåller du tryggheten, du har din fasta anställning i grunden.

 

Ständig kompetensutveckling

Som konsult utvecklas du mer eller mindre konstant. Nya uppdrag innebär nya spännande utmaningar. På ett längre uppdrag får du chans att fördjupa dina kunskaper vilket är värdefullt i en fortsatt karriär. Det bästa är att du själv har möjlighet att styra över hur mycket du vill utvecklas samt åt vilket håll.

 

Du är inte ensam!

Många tycker att det känns ensamt att jobba som konsult. Så ska det inte vara hos oss. Här jobbar vi visserligen utspritt hos många olika kunder men ofta är det fler än en konsult hos samma uppdrag. Vi träffas också regelbundet för att umgås och utbyta erfarenheter. Även om du är ensam på uppdraget så är du aldrig ensam. Du har ett helt gäng konsulter med olika erfarenheter och kompetenser bakom ryggen. Här hjälps vi alltid åt!

 

Är du fortsatt nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Läs mer på vår karriärsida.

 


 

Arkiv

Kategorier