Välkommen Lina!

Postad: 2023/02/08

Vi har nu äran att få presentera ytterligare en ny medarbetare i Stockholm, Lina Ekdahl! Lina har flera års erfarenhet som ekonomikonsult och har även ett stort intresse för system. Hon har jobbat i affärssystem som Visma PX, Unit4 ERP (Agresso) och Maconomy. Med den kompetensen blir hon ett mycket välkommet tillskott till vårt redan vassa konsultgäng.

På fritiden spenderar hon mycket tid med sina katter. Annars tränar hon och umgås med vänner, gärna båda samtidigt i klätterhallen.

” Min målsättning är att arbeta på en plats som erbjuder möjligheter. Ett arbete där man känner sig stolt att komma till och där man tillsammans med sina kollegor jobbar mot gemensamma mål. Sammanhållning på arbetet tycker jag är viktigt och det känns alltid bättre när man jobbar med varandra och inte tävlar emot varandra.” säger Lina.

Det ser ut som om Linas målsättning överensstämmer precis med det vi jobbar för! Varmt välkommen till oss Lina, hoppas du kommer trivas hos oss!

 

Är du ekonom och sugen på nya utmaningar? Läs mer och skicka in en ansökan här.   Varmt välkommen att kontakta någon av oss så berättar vi mer. Kontaktuppgifter hittar du här.

 


 

Arkiv

Kategorier