Webinar om Maconomy och Ekonomitjänster

Postad: 2022/03/10

Sundbom & Partners och PSA Consulting inledde i början av året ett samarbete för att tillsammans kunna erbjuda ett komplett utbud av tjänster kring affärssystemet Deltek Maconomy. Nu bjuder vi in till ett gemensamt webinar där vi presenterar vårt utbud lite närmare. Perfekt tillfälle att ta reda på om och hur vi kan hjälpa er med ert Maconomy samt hur vi kan stötta er ekonomiavdelning. Har ni inte behov just nu så kan det uppstå när man minst anar det, alltid bra att vara proaktiv!

Det är kostnadsfritt och riktar sig till dig som jobbar med Maconomy eller på något sätt är involverad i arbetet på en ekonomiavdelning.

Tillfällen:
Fredagen den 18:e mars kl. 12.00 – 13-00
Fredagen den 8 april kl. 12.00 – 13.00

Webinariet genomförs digitalt via Zoom (App på telefonen, på desktop behöver du inte ladda ner något)

 

Anmäl dig här!

 

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:

Per Sundbom, VD på Sundbom & Partners
per.sundbom@sundbompartners.se 
+46 70 590 81 30

Stefan Kim, Chief Sales Officer på PSA Consulting
stefan@psaconsulting,se
+46 707 845 145

 

Om PSA Consulting

PSA Consulting är ett nordiskt tech- och konsultbolag specialiserat på att hjälpa advokatbyråer och andra projektbaserade verksamheter med intelligent digital transformation. PSA är auktoriserad Deltek-partner och återförsäljare av Deltek Maconomy och Deltek WorkBook och erbjuder en komplett tjänsteportfölj för Maconomy-kunder: rådgivning, utveckling och anpassning av extensions, rapporter och dashboards (BPM och Power BI), integrationer samt tekniska tjänster inklusive uppgraderingar.

Baserat på sin egen molnbaserade integrationsplattform Custodian erbjuder PSA integration och masterdatahantering som en tjänst mellan verksamhetens alla system, datakällor och tjänster. Med Custodian erbjuds även ett antal produktivitetsappar utvecklade för att adressera specifika bransch- och ERP-specifika behov hos projektbaserade verksamheter som kör ERP-system som exempelvis Maconomy, Unit4, Xledger och Dynamics 365.

Läs mer om PSA Consulting här.

 

Om Sundbom & Partners

Sundbom & Partners erbjuder kvalificerade affärssystem- och ekonomikonsulter med samlad kompetens inom flertalet olika affärssystem. Tid- och projektintensiva verksamheter är vår specialitet och våra uppdrag är till största delen hos kunder som arbetar i projektform. Vi är helt oberoende av affärssystemsleverantörerna och kan därför alltid agera utifrån användarens verkliga behov. Ett av de affärssystem vi har expertkunskaper inom är Deltek Maconomy. Där har vi hjälpt de svenska kunderna i snart femton år.

Nästan alla våra konsulter är utbildade ekonomer. Vi har dessutom en etablerad interimsverksamhet med många underkonsulter i vårt nätverk. Syftet är att kunna erbjuda rena ekonomitjänster, för både kortare och längre uppdrag. Tillsammans med underkonsulterna har vi nu ännu större möjlighet att snabbt kunna tillgodose resurser utifrån kundernas behov.

Läs mer om Sundbom & Partners här.


 

Arkiv

Kategorier