Systemförvaltning i Unit4 ERP (Agresso) – Seminarium

Postad: 2022/02/23

Systemförvaltning i Unit4 ERP (Agresso) seminarium

Systemförvaltningen har en viktig roll idag när systemet kräver mycket för att stödja bolaget på bästa sätt.  Arbetar du med systemadministration/systemförvaltning i Unit4 ERP (Agresso) är du välkommen till vårt seminarium. Vi tycker det är så roligt nu när vi kan ses på riktigt igen så därför ser vi lite extra mycket fram emot det här! Det blir ett bra sätt att avsluta arbetsdagen på och vi bjuder dessutom på eftermiddagsfika. Vi kommer diskutera rollen som systemadministratör/förvaltare, vad den innebär och vilka utmaningar som kommer därtill. Du får tips och lösningar på hur ni kan jobba mer effektivt med systemadministration. I slutet av seminariet jämför vi även funktionalitet i systemmodulen mellan desktop och webb. Vi passar samtidigt på att utbyta lite erfarenheter med varandra.

Det är kostnadsfritt och riktar sig till dig som jobbar (eller ska börja jobba med) systemförvaltning i Unit4 ERP (Agresso). Kanske är du en av dem som fått systemförvaltningen på ditt bord fast du egentligen jobbar med annat?

När? Onsdagen den 9 mars kl. 15.30 – 16.30
Var? Sundbom & Partners kontor på Geijersgatan 1 i Göteborg

Anmäl dig till seminariet här!

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Henrik Ledenvall via e-post henrik.ledenvall@sundbompartners.se eller på telefon +46 70 297 07 65.

 

Hur jobbar Sundbom & Partners med systemförvaltning?

Systemförvaltning innebär att man sköter om sitt affärssystem. Det krävs underhåll för att bibehålla en fungerande systemlösning. Att sköta om sitt affärssystem är som att sköta om sin trädgård. Vissa funktioner fungerar fint i flera år, andra kräver daglig omvårdnad. Våra konsulter har mångårig erfarenhet från systemförvaltning och kan därför hjälpa er till en bekymmersfri systemvardag.

Vårt åtagande av systemförvaltning kan till exempel innefatta:

  • Regelbundna förvaltningsmöten med systemägare.
  • Parameterförändringar vid förändringar i verksamhet eller utdatabehov.
  • Rapportframtagning, löpande anpassning av rapporter.
  • Felrapportering och kontaktyta mot systemleverantören.
  • Inhämtande av synpunkter och förbättringsförslag från organisationen.
  • Specialiststöd vid integrationer mot andra system.
  • Ledning vid systemuppdateringar och uppgraderingar – Vid uppgradering av mer komplexa affärssystemlösningar kan en uppgradering vara ett eget projekt.

 

Läs mer om hur vi jobbar med systemförvaltning här>>

 


 

Arkiv

Kategorier