Tillbakablick 2021

Postad: 2021/12/22

Nu när året närmar sig sitt slut så passar vi på att göra en tillbakablick för 2021. Vi väljer att blicka tillbaka till några av de tillfällen då vi faktiskt kunde ses i det verkliga livet och göra något annat än att jobba. Under sommaren var det lite enklare då vi kunde ses utomhus. Restriktionerna lättade sedan i höstas och tack vare det kunde vi bland annat genomföra vår årliga kickoff. En liten lista över nöjen under året fick vi i alla fall ihop;

  • Sommarfest på respektive hemort
  • AW med vårt systerbolag Transformant
  • Kräftskiva på Göteborgskontoret
  • Sälj- och ledningskonferens på Knivsta Värdshus
  • Kickoff på Steam Hotel Västerås
  • Mässan Agenda CFO på Grand Hôtel
  • Besök hos Västsvenska Handelskammaren i Göteborg
  • Mirovia – The Party på Sturecompagniet i Stockholm

 

2021 var även året då vi utsågs till en av Europas Bästa Arbetsplatser av Great Place To Work. Och för fjärde året i rad blev vi en av Sveriges Bästa Arbetsplatser. Detta är vi naturligtvis oerhört stolta över! Våra medarbetare är det viktigaste vi har så att de trivs är av högsta prioritet för oss.

En annan stor händelse var att vi fick nya ägare och numera är en del av Mirovia Group. Det innebär även att vi fått ett helt gäng systerbolag; Transformant, Lemontree, Bizloop, So4It, Svenska Försäkringsfabriken, Acino och Traventus. Det känns både roligt och spännande att ingå i en större och snabbt växande koncern.

2021 blev ett bra år kan vi genom denna tillbakablick konstatera!

 

Med det vill vi önska er alla

God Jul & Gott Nytt År!

 


 

Arkiv

Kategorier