Hösterbjudanden Unit4 ERP (Agresso)

Postad: 2021/11/12

 

Webinar – gå från klient- till webbapplikationen

Jobbar du i Unit4 ERP-klienten/desktop idag och vill komma i gång med funktionerna i webben? Var hittar du knappar, verktyg mm? Lyssna i så fall på vårt lunch-webinar för att få tips! Vi erbjuder dig en inblick i webbens grundfunktionalitet och ger exempel på skillnader mellan desktop och webb. Det finns flera fördelar med att jobba i webben, speciellt i dessa tider då vi sitter mer på distans.

Det är kostnadsfritt och riktar sig till dig som jobbar på ekonomiavdelning i Unit4 ERP. Ni kanske överväger att börja jobba mer i Unit4 ERP Webb eller vill kunna ge era slutanvändare mer information om webbens grundläggande möjligheter.

När? Fredagen den 19 november kl. 12.00 – 13.00
Var? Via Microsoft Teams (du behöver inte ha Teams installerat på din dator). Länk mejlas ut senast på förmiddagen samma dag.

Läs mer och anmäl dig här>>

 

Möte om Unit4 ERP, över Teams eller på plats

Vilka möjligheter har just ni när det kommer till ert affärssystem och allt runt omkring det? Ibland kan det vara bra att bolla lite med en extern part och få ta del av hur andra gör. Hur har andra tex organiserat kravställning, support mm? Inte minst kan det vara värdefullt för att bygga upp ett proaktivt sätt att arbeta, i stället för att bara reagera på felmeddelanden. Vi tar gärna en timmes möte med er, tillsammans med en av våra erfarna konsulter för att prata om vilka utmaningar ni har. Förhoppningsvis har ni fått några bra idéer om hur ni kan komma vidare eller andra nyttiga tips under mötet. Ni väljer själva om ni vill ses digitalt eller på plats hos er eller oss.

Har ni frågor eller vill boka in ett möte är ni välkomna att kontakta Yvonne Gugg via e-post yvonne.gugg@sundbompartners.se eller på telefon +46 70 315 17 04.

 

Tillgängliga konsulter

Vi har några konsulter som avslutat uppdrag och skulle kunna komma ut och stötta er organisation vid behov. Kanske behöver ni förbättra användandet av systemet, bygga upp en intern supportfunktion, komma i gång med elektronisk fakturahantering, hjälp vid uppgradering eller stöd vid implementation?

  • En av konsulterna har bland annat medverkat vid att bygga upp en kunds styrdokument kring system och flöden för att underlätta vardagen för alla, kanske inte minst för ekonomiavdelningen.
  • En annan konsult har gedigen kunskap inom ekonomi och flöden, samt lång erfarenhet av tid och projekt inom Unit4 ERP.

Har ni frågor eller behov av hjälp är ni välkomna att kontakta Yvonne Gugg via e-post yvonne.gugg@sundbompartners.se eller på telefon +46 70 315 17 04.

 

Städa i anläggningsregistret mer effektivt

Inför årsskiftet kan det vara dags att städa i anläggningsregistret. En stor tidstjuv kan vara att hantera utrangeringar i Unit4 ERP:s anläggningsmodul, därför har vi tagit fram verktyg för att massutrangera anläggningar (samt ändra status på dem). Vi kan hjälpa er att göra ett engångsjobb alternativt hjälpa er att sätta upp masshantering i ert ERP.

Vi hjälper såklart även till med avstämningsfrågor och rapporter inför revision och årsredovisning.

Vill ni veta mer är ni välkomna att kontakta Yvonne Gugg via e-post yvonne.gugg@sundbompartners.se eller på telefon +46 70 315 17 04.

 

Nytt webinar inom kort om Systemförvaltning

Inom kort kommer vi även att erbjuda en träff och/eller ett webinar kring systemförvaltning. En minst sagt viktig roll idag när systemet kräver en del för att serva bolaget på bästa sätt. Vi diskuterar rollen som systemadministratör inom Unit4 ERP och vad den innebär, utmaningar i rollen, samt ger tips på hur man kan jobba mer effektivt med systemadministration. Håll utkik!

 

 


 

Arkiv

Kategorier