Välkommen Monica!

Postad: 2021/09/30

 

Vi har nöjet att få presentera ytterligare en ny medarbetare, Monica Lundqvist! Monica har en verkligt gedigen erfarenhet från arbete på en ekonomiavdelning. Hon hanterar allt från löpande redovisning till bokslut i små och stora organisationer, både svenska och internationella. Hon har under en lång tid arbetat i tid- och projektintensiva verksamheter och därmed skaffat sig breda kunskaper inom affärssystem som många av våra kunder använder. Monica har även varit aktiv i projekt kring byte av affärssystem hos sina tidigare arbetsgivare.

När Monica är ledig återvänder hon gärna till sina barndomstrakter vid Höga kusten. Där får hon sin återhämtning samtidigt som hon passar på att vårda släktens hus.

Varmt välkommen till oss Monica, du blir ett mycket välkommet tillskott i vår konsultgrupp!

 

 

 


 

Arkiv

Kategorier