Ny konsultchef för vår interimsverksamhet

Postad: 2021/08/24

Vi välkomnar nu Cecilia Elvind, som Konsultchef för vår interimsverksamhet. Cecilia har en lång och bred erfarenhet inom områden som ekonomi, system, projekt, personal, ledarskap och sälj. Hon har tidigare arbetat på en medelstor svensk internationell koncern inom trading och även på mjukvaruföretag. Cecilia har ett stort intresse av att hjälpa människor och företag att utvecklas ihop långsiktigt, att finna de bästa lösningarna för bägge parter.

 

Vi är så glada över att ha Cecilia ombord och hon själv säger att hon med stor glädje ser fram emot att få möta konsulter, kunder och samarbetspartners, såväl befintliga som nya.

 

Tveka inte att höra av er till Cecilia för att diskutera vad vi på Sundbom & Partners skulle kunna göra ihop med just er. Ni når henne på cecilia.elvind@sundbompartners.se.

 


 

Arkiv

Kategorier