Lyckad sommaraktivitet i det vackra vädret

Postad: 2021/06/24

 

Äntligen fick vi möjlighet att träffas igen för vår årliga sommarfest! Dock fick det bli på respektive ort då vi väntar med resandet lite till. Vädret var på vår sida och tillät både aktivitet och middag utomhus. Då vi fortfarande arbetar hemifrån så var det här extra roligt och så välbehövligt!

Stort tack till Activity för en superlyckad aktivitet, som vi dessutom kunde genomföra i både Stockholm och Göteborg! Även stort tack till Josefina och Långedrag Värdshus för jättegod mat och fin service!

Nu har vi tankat massor av energi som garanterat kommer räcka fram tills den kommande semestern. Med detta vill vi också passa på att önska er alla en riktigt

Trevlig midsommar och en fortsatt Glad sommar!

 

   

 


 

Arkiv

Kategorier