Sundbom & Partners är ett Gasellföretag!

Postad: 2020/10/22

Vi kan nu stolta berätta att Sundbom & Partners AB har blivit utnämnda till ett av årets Gasellföretag 2020!

Hela Sundbom & Partners-resan började 2008 hemma på Per Sundboms kammare, med affärsidén att ”tillhandahålla kvalificerade konsulttjänster inom ekonomi och affärssystem till tid- och projektintensiva verksamheter”. Affärsidén består och idag är vi 43 kompetenta medarbetare och har även ett etablerat underkonsultnätverk.

”Att bli utsedda till Gasellföretag 2020 är så klart väldigt hedrande och inspirerande, speciellt så här i Covid-tider. Nu blickar vi framåt och fortsätter vår resa” säger Per Sundbom, Grundare och VD

 

Om DI Gasell

Dagens Industri utser varje år de snabbast växande företagen i Sverige för att uppmärksamma deras hårda arbete och framgång. Idén från start var att inspirera entreprenörer och uppmuntra svenskt näringsliv då Sverige behöver tillväxt.

Ett Gasellföretag är ett snabbväxande företag som bidrar till att skapa nya jobb på arbetsmarknaden. Rankningen bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar och det är mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag som uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag.

Kriterier som måste uppfyllas:

  • En omsättning som överstiger 10 miljoner kronor.
  • Minst tio anställda.
  • Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i den fyraåriga undersökningsperioden.
  • Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren.
  • Ett positivt samlat rörelseresultat för de fyra senaste räkenskapsåren
  • I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
  • Sunda finanser

 


 

 

Arkiv

Kategorier