Stolt sponsor av alpin OS-guldmedaljör

Postad: 2020/06/10

Vi kan med glädje meddela att vi nu går in och sponsrar Emma Sahlin (Sollentuna SLK), en lovande ung talang inom alpin skidsport. Emma har genom åren kammat hem flera guld och pallplatser i FIS-tävlingar, både i Sverige och Europa, och i januari 2020 tog hon guld i världsungdoms-OS i slalom i Lausanne.

Emma började åka skidor redan som 4-åring och har precis avslutat sitt andra år på skidgymnasiet i Malung. Hon blev nyligen klar för nästa säsong till en av träningsgrupperna i Svenska Skidförbundets alpina landslag.

”Jag är jätteglad och tacksam över Sundbom & Partners stöd till min fortsatta satsning. De har en värdegrund jag verkligen gillar och kan relatera till i min idrott. Företaget med Edge 😊💙!!  säger Emma Sahlin.

Att sponsra Emma känns väldigt kul och rätt för oss på Sundbom & Partners. Många av oss är hängivna skidåkare så att vi valde just Emma var självklart. Vi ska med stort intresse följa hennes vidare äventyr i backarna” säger Per Sundbom, VD och grundare av Sundbom & Partners.

Alla vi på Sundbom & Partners ser med spänning fram emot att följa fortsättningen på Emmas alpina karriär.

 


 

Arkiv

Kategorier