Sveriges Bästa Arbetsplatser 2019 – Sundbom & Partners har lyckats även i år!

Postad: 2019/03/25

För andra året i rad har vi nu medverkat i Great Place To Work’s omfattande medarbetarundersökning där hundratals organisationer konkurrerar om att hamna på topp 15-listan över Sveriges bästa arbetsplatser. Vi är oerhört glada och stolta över att vi även i år lyckades placera oss på listan som omfattar kategorin små organisationer (20-49 anställda).

Vi fick äran att vara med på den stora galan där alla vinnare utsågs och det blev ett riktigt lyckat arrangemang med god mat och fantastisk underhållning. Många trevliga människor också så vi hade en riktig toppenkväll!

Nu fortsätter vi på samma spår där vi fokuserar på våra medarbetare och arbetar löpande för att de ska må bra och trivas på sin arbetsplats

 

 

Arkiv

Kategorier