Vi söker Affärsområdesansvarig för Project Software

Postad: 2019/03/21

Brinner du för försäljning och vill arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Vi söker nu dig som vill vara med på vår spännande resa och lockas av möjligheten att själv få leda utvecklingen av en del i vårt bolag!

Om tjänsten

Vi erbjuder dig en spännande roll där du får möjlighet att vara en central del i företagets fortsatta framgångar. Du får möjligheten att själv ta ansvar för att utveckla ett av våra affärsområden som erbjuder molnlösningar för projekt- och resursplanering. I takt med verksamhetens utveckling får du ansvaret för att bygga ditt team.

Du kommer att arbeta aktivt ut mot marknaden med stark fokus på att göra nya affärer samt utveckla nya affärsmöjligheter. Arbetet sker i nära samarbete med vår leverantör och vi ser gärna att du också arbetar med att identifiera nya branscher att bearbeta och att finna nya lösningar som kompletterar vårt befintliga erbjudande.

Du kan räkna med trevliga kollegor och en prestigelös stämning i en dynamisk organisation som präglas av en stark och positiv framåtanda och där beslutsvägarna är korta.

I rollen ingår du i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Om dig

Du är en driven och effektiv lagspelare med energi som trivs i en miljö där affärsmannaskap är i fokus. Du når ut till kunder och kollegor på ett förtroendeingivande sätt och brinner för att skapa affärer. Vidare har du en hög arbetskapacitet och vill arbeta operativt utan att tappa den strategiska visionen.

Vi ser att du har minst tre års framgångsrik erfarenhet av lösningsförsäljning och att du har en förmåga att driva en konsultativ dialog med kunden. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt och du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet från affärssystem, projektekonomi och/eller konsultverksamhet.

Känner du igen dig i våra värdeord så är det stor chans att du kommer att trivas och passa in hos oss

• Engagemang

• Delaktighet

• Glädje

• Effekt

I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hans Wahlgren på 10TON Rekrytering på hans@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag.

Ansök här!

 

 

Arkiv

Kategorier