Anton Hanson – Vårt senaste tillskott i Göteborg

Postad: 2019/03/06

Våra vänner i väst blir allt fler och nu har vi fått det stora nöjet att få hälsa Anton Hanson välkommen till konsultgänget.

Anton kommer senast från Newsec Asset Management där han arbetade som redovisningsekonom i ett av deras största kunduppdrag. Utöver det var han systemförvaltare internt på bolaget och jobbade med automatiserings- och effektiviseringslösningar i affärssystemet UBW (Agresso). Med Antons erfarenhet så kommer vi på Sundbom & Partners kunna erbjuda tjänster till en bredare kundbas vilket känns både roligt och spännande.

Att få bidra med min kompetens samt utvecklas som konsult hos Sundbom & Partners är något jag verkligen ser fram emot. Den höga kompetens som redan finns inom bolaget kommer hjälpa mig att bli den konsult jag alltid velat bli – och det känns fantastiskt roligt!” säger Anton.

 

 

Arkiv

Kategorier