Sundbom & Partners startar Interimsverksamhet

Postad: 2019/02/05

Under många år har Sundbom & Partners erbjudit sina kunder systemkunniga ekonomer på interimsbasis. Detta har dock varit av mer reaktiv karaktär och under den senaste tiden har vi tvingats tacka nej till flera uppdrag. Därför startar vi nu en renodlad interimsverksamhet. Denna kommer att erbjuda redovisningsekonomer, controllers, redovisningschefer och ekonomichefer, med start i Göteborgsregionen.

Verksamheten kommer ledas av Sara Isacson (bild), som närmast kommer från en liknande tjänst hos Michael Page i Göteborg. Innan dess jobbade Sara på Academic Work som konsultchef. Sara började hos oss den 1 februari och kommer ingå i företagets ledningsgrupp.

”Jag ser verkligen fram emot att få jobba ihop med Sara och nu äntligen få ordning på vårt interimserbjudande och vår hantering av underkonsulter. Det har varit mycket frustrerande att gång på gång behöva tacka nej till våra kunder” säger Per Sundbom, VD och grundare av Sundbom & Partners.

”Det ska bli jättekul, utmanande och spännande att få bygga upp detta nya affärsområde inom Sundbom & Partners tillsammans med övriga i ledningsgruppen!” säger Sara.

För mer information:

Per Sundbom, VD, 070-590 81 30, per.sundbompartners.se.se

Sara Isacson, Affärsområdeschef, 073-075 55 92, sara.isacson@sundbompartners.se


Arkiv

Kategorier