Göteborgskontoret har ny adress

Postad: 2018/08/23

I samband med att Sundbom & Partners växer tar vi nu ett nytt avstamp i vår utveckling och flyttar vårt kontor i Göteborg till nya fantastiska lokaler på Geijersgatan. När vi kommit i ordning lovar vi att bjuda in till inflyttningsmingel så håll ögon och öron öppna!

Eftersom vi fortsätter att växa söker vi nu dig som vill vara med på vår resa. Vi letar efter nya medarbetare inom samtliga affärsområden så tveka inte att höra av dig om du har erfarenhet inom affärssystem och/eller ekonomi!

För mer information är du välkommen att kontakta:

Henrik Ledenvall, Konsultchef Göteborg, henrik.ledenvall@sundbompartners.se, +46 702 97 07 65, eller
Yvonne Gugg, Konsultchef Stockholm, yvonne.gugg@sundbompartners.se, +46 703 15 17 03


Arkiv

Kategorier