Vill du delta i vårt CFO-nätverk?

Postad: 2018/05/23

Sundbom & Partners CFO-nätverk ger beslutsfattande ekonomer möjlighet att träffa likasinnade och utbyta erfarenheter och idéer. Nätverket startade 2011 och därefter har vi genomfört två till fyra träffar per år. På våra frukostmöten behandlar vi aktuella ämnen och har tidigare diskuterat frågor som rörliga löner, budgetprocesser, tidrapportering mm.

Nästa träff äger rum den 19 juni och vi hälsar dig som känner dig manad varmt välkommen att delta! Den här gången handlar det om värdering av uppdrag. Orvar Lindbäck från Sundbom & Partners inleder med en kort presentation, därefter blir det öppen diskussion där vi utbyter tips och erfarenheter. Vi kommer att prata om hur uppdragsvärderingar fångas upp inom organisationen och hur dessa koppas till bokföringen. Vi diskuterar olika systemstöd och erfarenheter av t ex successiv vinstavräkning och resultatvärdesmetoden.

Datum: Tisdagen den 19 juni
Tid: 7:30 – 10:00 (Frukostmingel första halvtimmen)
Plats: Sundbom & Partners, Kungsgatan 44 i Stockholm

Anmäl dig här!

Vid frågor kontakta Orvar Lindbäck, orvar.lindback@sundbompartners.se


Arkiv

Kategorier