Nöjda konsulter ger nöjda kunder

Postad: 2018/04/10

För två veckor sedan utsågs vi av Great Place To Work till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser, något vi är ensamma om bland de konsultbolag som levererar tjänster kring UBW (Agresso), Maconomy, Visma PX och Xledger.

Som konsultbolag är detta en oerhört prestigefylld utmärkelse och ett bevis på att vi, som arbetsgivare, hanterar våra konsulter på bästa sätt och att våra medarbetare är nöjda med sin arbetsplats.

Enligt GPTW:s arbetsplatsundersökning anser 100% av våra medarbetare att ”Allt sammantaget skulle jag säga att det här är en mycket bra arbetsplats”

För att få denna utmärkelse gäller det att ligga i framkant med hur vi rekryterar, utvecklar och stimulerar våra medarbetare. Detta i sin tur har inverkan på hur våra medarbetare trivs och presterar i sina uppdrag som konsulter.

För er som kund innebär det att konsulterna ni anlitar;

• har genomgått en noggrann och omfattande rekryteringsprocess vilket borgar för en hög nivå på kvalitet, kompetens och engagemang,
• trivs mycket bra i sina roller som konsulter vilket innebär att de presterar bättre i sina uppdrag,
• utvecklas i sin profession på ett sätt som gagnar både dem själva, oss som arbetsgivare och er som kunder,
• stannar hos oss vilket innebär att vi kan upprätthålla långa förvaltningsuppdrag med samma resurser vilket i sin tur borgar för kontinuitet hos er som kund.

Kontakta oss för att få veta mer om våra tjänster och konsulter!

Per Sundbom, VD/Försäljningschef, 070–590 81 30
Katarina Granstrand, Konsultchef, 073–343 41 69
Yvonne Gugg, Konsultchef, 070–315 17 03
Henrik Ledenvall, Regionchef – Väst, 070–297 07 65


Arkiv

Kategorier