Ny chef för Region Väst

Postad: 2018/03/15

Sundbom & Partners har rekryterat Henrik Ledenvall som ny Regionchef för Region Väst.

Henrik kommer närmast från rekryteringsföretaget Michael Page i en roll som Senior Consultant och ansvarig för Sales & Marketing i Göteborgsregionen. Innan dess har Henrik haft ledande säljroller hos bland andra Barium, Zee iT Nordic och Kentor.

Nuvarande Regionchef, Per Aldenstig, övergår till en roll som konsult och ansvarig för Sundbom & Partners strategiarbete.

”Jag är väldigt glad över att ha rekryterat Henrik. Med den gedigna rekryterings- och säljerfarenheten Henrik har, ihop med ett omfattande nätverk, kommer han att vara ett perfekt tillskott för oss i vår ambition att växa i regionen” säger Per Sundbom – grundare och VD.

”Det ska bli oerhört spännande och roligt att få bli en del av Sundbom & Partners. Det är ett härligt gäng som är bra positionerat på marknaden och de är otroligt duktiga konsulter. Min ambition är att expandera Sundbom & Partners kraftigt i regionen genom både rekrytering och underkonsulter ihop med omfattande nykundsbearbetning” säger Henrik Ledenvall.

Henrik börjar på Sundbom & Partners den 19 mars.


Arkiv

Kategorier