Våra nya stjärnor

Postad: 2018/03/14

Vi har inlett 2018 med mycket framgångsrika försäljningsinsatser vilket betyder att vi behöver förstärkning på konsultsidan.

Maria Canderudh

I januari välkomnade vi Maria Canderudh till Sundbom-familjen. Maria har över tjugofem års erfarenhet av affärssystem och ekonomi. Hon har arbetat i roller som Controller, Ekonomiansvarig och Redovisningsansvarig i mindre och medelstora företag och har lång erfarenhet inom projektredovisning, projektuppföljning, rapportering, processöversyn och budgetering. Expertområden är redovisning i flera olika ekonomisystem samt implementering, tid och projekt, utbildning i Unit4 Business World (Agresso) och Maconomy. Maria kommer senast från ett uppdrag hos HiQ Göteborg där hon varit ansvarig för införandet av Unit4 Business World (Agresso).

Eva Sundgren

I april får vi ytterligare två nya medarbetare varav Eva Sundgren är först in. Eva kommer närmast från Innofactor men har innan dess varit anställd på Unit4 i sexton år. Hon har deltagit i flera projekt som lösningsansvarig för ekonomi- och projektmodellering. Hon har mycket hög kompetens som applikationskonsult från implementering av affärssystemet Unit4 Business World (Agresso). Hon har haft roller som Lösningsansvarig, Workshopledare, Projektledare, Förvaltningsledare, Processkartläggare, Applikationskonsult, Testledare, Lärare, Handledare, Revisor och Redovisningsekonom.

Åsa Backman

Åsa Backman kommer också in som konsult inom Unit4 Business World (Agresso). Åsa börjar jobba med oss i slutet av april vilket vi ser mycket fram emot. Hon har arbetat med affärssystem i snart trettio år och kommer närmast från Unit4. Åsa har bred erfarenhet från förstudier, förvaltningsuppdrag och implementation. Hon har även varit lösningsansvarig samt hållit i workshops och utbildningar. Hennes stora styrka är tid- och projektmodulen samt elektronisk fakturahantering.

Vi hälsar våra nya medarbetare varmt välkomna till oss!


Arkiv

Kategorier