Glad Påsk och kvartalsinformation

Postad: 2017/04/12

Sundbom & Partners vill önska alla kunder, samarbetspartners samt befintliga och potentiella medarbetare en riktig Glad Påsk. 

Vi vill också passa på att skryta lite om första kvartalet 2017 som blev en stor framgång för oss.

Eftersom vi har en tydlig tillväxtstrategi är det med stor glädje vi kan berätta att vårt första kvartal växte omsättningsmässigt med dryga 77% i förhållande till 2016 och vår rullande 12-månaders omsättningstillväxt ligger på ca 50%. Även resultatet utvecklas på ett mycket positivt sätt.

Efterfrågan på våra tjänster är fortsatt mycket god, speciellt inom Maconomykonsultation. Vår rekrytering av ytterligare konsulter inom detta område intensifieras därför. Satsningen på UBW (Agresso) konsultation utvecklas som planerat och rekrytering fortsätter även här.

Intresset för resursplaneringsverktyget Silverbucket har under kvartalet ökat kraftigt med flera nya kunder.

Stockholm 2017-04-12

 

Per Sundbom

VD och Grundare

Tel: 070-590 81 30

E-post: per.sundbom@sundbompartners.se

 

 

Arkiv

Kategorier