Välkomna, våra nya suveräna medarbetare!

Postad: 2016/11/03

Under sommaren och hösten har vi fortsatt att rekrytera och hälsar därför följande nya medarbetare välkomna!

Charlotte Aspengren
Charlotte kommer närmast från Unit4 där hon var applikationskonsult kring Unit4 Business World (Agresso) och hos oss kommer Charlotte huvudsakligen att fortsätta att jobba med UBW (Agresso) hos våra befintliga och nya kunder. Charlotte började hos oss i september.

Sharmila Rasalingam
Sharmila kommer från Statens Service Center och har där jobbat med systemförvaltning och ekonomiuppdrag hos olika myndigheter. Sharmila kommer hos Sundbom & Partners att jobba med frågor förande Unit4 Business World (Agresso). Hon kommer också att jobba med rent ekonomirelaterade uppdrag. Sharmila börjar hos oss i mitten av november och kommer att sikta in sig mot både statliga och privata kunder, befintliga som nya.

Johan Isoz
Johan har en gedigen bakgrund från affärssystembranschen, med anställningar hos Deltek (Maconomy), Exicom och från Unit4. Johan har jobbat både som projektledare i ERP-projekt och som Account/Service Manager. Hos oss kommer Johan att fokusera på att skapa affärer hos våra Unit4 Business World (Agresso) kunder, både befintliga och nya. Johan började hos oss i oktober.

Ulrika Flink
Ulrika kommer närmast från WSP Sverige och har där haft roller som redovisningschef och controller. Tidigare var Ulrika applikationskonsult och projektledare inom PX Control-verksamheten på AB ÅF. Ulrika kommer framförallt att arbeta som projektledare, upphandlare och verksamhetsutvecklare hos våra kunder. Ulrika börjar direkt efter årsskiftet.

VÄLKOMNA till Sundbomsgänget!

Arkiv

Kategorier