Sundbom & Partners blir återförsäljare av Silverbucket i Sverige

Postad: 2016/09/08

Sundbom & Partners AB har ingått ett partnersamarbete med det finländska företaget Silverbucket OY avseende deras projekt- och resurshanteringsverktyg med samma namn. Sundbom & Partners kommer att sälja Silverbuckets molntjänst tillsammans med support och konsultativa tjänster, främst riktade mot den svenska marknaden.

”Vi har varit aktiva i Sverige sedan början av 2015 och funnit att det finns en stor efterfrågan efter våra produkter och tjänster. Vi är glada att vi tillsammans med Sundbom & Partners kan stärka våra marknadsandelar i Sverige. De har ett stort nätverk och djup kompetens inom projektintensiva verksamheter, vilket kommer att hjälpa oss växa i Sverige. Att stötta våra svenska kunder via denna partnerkanal är också väldigt fördelaktigt för kunderna.”, säger Silverbuckets VD, Tuomas Mikkola.

”Vi har länge hjälpt kunder verksamma inom projektintensiva verksamheter. Ett generellt problem för denna kundgrupp har varit svårigheten att få en snabb och bra överblick över projekt- och bemanningssituationen inom verksamheten. Silverbucket erbjuder ett förträffligt verktyg för att få kontroll över denna situation. Det är enkelt att använda och implementeras på väldigt kort tid, kunden ser resultat direkt. Vi är väldigt glada över detta nya partnerskap med Silverbucket och ser fram emot att presentera deras produkt för den svenska marknaden.”, säger Mattias Gustafsson – produktansvarig på Sundbom & Partners AB.

För mer information: 

– Silverbucket Oy, CEO Tuomas Mikkola, tel. +358 40 719 2923, tuomas.mikkola@silverbucket.com
– Sundbom & Partners AB, Product Manager Mattias Gustafsson, tel. +46 70 229 7454, mattias.gustafsson@sundbompartners.se

 
 

Arkiv

Kategorier