Sundbom & Partners startar underkonsultnätverk

Postad: 2016/09/02

 

Under hösten kommer Sundbom & Partners att bygga upp ett nätverk av fristående konsulter för att förstärka vårt kunderbjudande.

 

”Vi får många nya uppdrag ute hos våra kunder som vi har svårt att bemanna med vår egen personal. Genom att vi tydligt knyter till oss riktigt duktiga system- och ekonomikunniga personer kan vi snabbare lösa kundernas behov.” säger Orvar Lindbäck, Vice VD och ansvarig för att bygga upp nätverket.

 

Idag sysselsätter Sundbom & Partners 4-5 underkonsulter och har ytterligare 4-5 konsulter i ett löst nätverk. Målet är att tydliggöra och förstärka nätverket för att under 2017 nå upp till 30 konsulter som kan representera Sundbom & Partners både hos befintliga och nya kunder.

 

Kontakta Orvar Lindbäck för mer information eller om du är intresserad av att ingå i vårt nya underkonsultnätverk på telefon 070-370 14 67 eller på orvar.lindback@sundbompartners.se

Arkiv

Kategorier