Sundbom & Partners öppnar kontor i Göteborg och etablerar region Väst!

Postad: 2016/02/24

Sundbom & Partners har ett flertal kunder i västra Sverige och efterfrågan på våra tjänster ökar kontinuerligt. Därför har vi nu beslutat att etablera ett regionkontor i Göteborg och därmed förbättra vår service genom ökad lokal närvaro.

Per A

Per Aldenstig har engagerats som regionchef med ansvar för att genomföra denna etablering. Rekrytering av ekonomi- och systemkonsulter pågår.
Per har under många år arbetat i Volvokoncernen inom ekonomi och finans både i Sverige och utomlands. Denna bakgrund tillsamman med Pers gedigna erfarenhet av att driva förändringsprocesser kommer att vara ett starkt tillskott till Sundbom & Partners kompetens.

För mer information, kontakta:

– Per Sundbom, VD – 070–590 81 30
– Per Aldenstig, Regionchef – 076–517 40 60

Arkiv

Kategorier