Nya medarbetare

Postad: 2016/01/29

Vi hälsar Freja Anderson och Malin Stockman välkomna till oss på Sundbom & Partners.

  • Freja kommer närmast från en tjänst som Ekonom på Statens Service Center. Freja ska förstärka våra ekonomi- och affärssystemsteam, huvudsakligen med konsultation kring ekonomi och Unit4 Business World. Freja börjar den 1 februari 2016.
  • Malin kommer från Valea där hon varit Controller sedan 2010. Innan dess har Malin haft anställningar och uppdrag, bland annat på Epsilon, ÅF, Sigma, Rottneros m fl. Även Malin kommer att försärka våra ekonomi- och affärssystemsteam, huvudsakligen med konsultation kring kvalificerade redovisningsfrågor, systemimplementationer mm. Malin börjar den 1 mars 2016.

Hjärtligt Välkomna!

För mer information – kontakta Konsultchef Orvar Lindbäck på 070-370 14 67 eller orvar.lindback@sundbompartners.se

Arkiv

Kategorier