Ny styrelseledamot

Postad: 2016/01/29

Karin Steen

För att ytterligare förstärka styrelsen i Sundbom & Partners har Karin Steen utsetts till ny styrelseledamot.

Karin har varit verksam i IT- och konsultbranschen i mer än 25 år, bland annat som delägare och styrelseledamot i Knowit vid börsintroduktionen, samt inom Meta Group, Actit och Banqsoft. Under senare år har hon även fokuserat på styrelsearbete, är certifierad styrelseledamot och har uppdrag i flera styrelser bl.a. som styrelseordförande hos Gefle Testteknik, Språkkonsulterna och Styrelsekraft alumni Sth. Karin har även en gedigen kompetens som konsult inom affärssystem, projektledning, management mm.

”Karin, som sedan tidigare känner vårt bolag väl, kommer i sitt styrelseuppdrag att tillföra erfarenhet från vår bransch och även välbehövd styrelsekompetens till bolaget. Sundbom & Partners står, sedan vissa ägarförändringar genomfördes under hösten, inför en tuff expansionsplan och då är Karins tillskott väldigt värdefullt” säger Per Sundbom, VD och huvudägare.

För mer information, kontakta Per Sundbom, VD på tel 070-590 81 30

Arkiv

Kategorier