Ny styrelseordförande i Sundbom & Partners AB

Postad: 2015/12/01

Edward-Ardo-2

I samband med en förändring av ägarbilden i Sundbom & Partners har Edward Ardow utsetts till Styrelseordförande.

Edward Ardow började sin karriär som administrativ chef på Litton Industires Nord Europa kontor. Han var en av grundarna till Cominvest Gruppen, ett dataleasing företag med verksamhet över hela Europa. Han har varit aktiv inom It, fastighets/finans riskkapital och –branschen. Edward är en av grundarna till Experia Corporate Finance. Han var med och startade Experia Capital Associates med verksamhet i Europa, USA, och Asien. Är f n styrelseordförande i ett antal tillväxtbolag samt styrelseledamot i ett fastighetsbolag.

”Edward kommer att tillföra välbehövd erfarenhet och styrelsekompetens till bolaget vilket kommer att vara värdefullt i vår fortsatta utveckling och expansion” säger Per Sundbom, som från i somras åter är VD i bolaget och numera även huvudägare.

För mer information, kontakta Per Sundbom, VD på tel 070-590 81 30

Arkiv

Kategorier