Tillväxtresan fortsätter!

Postad: 2017/05/19

Sundbom & Partners fortsätter att växa. Hittills har 2017 varit ett fantastiskt år för oss. Många av våra kunder har givit oss fortsatt förtroende i form av nya och förlängda uppdrag, t ex iStone, WSP, Sweco, Tyréns, Metria, LRF Konsult för att nämna några. Vi har också fått förmånen att bekanta oss med nya kunder på, för oss, nya marknader t ex Svevia, Länsstyrelsen, Huge Fastigheter, Stockholms Stad, Göteborgs Stad. En del av dessa via samarbetspartners som Tieto, Preera och Meritmind.

Vårt samarbete med finska Silverbucket har också burit frukt, bland annat hos flera arkitektbyråer.

Vår rekrytering har också varit synnerligen framgångsrik. Vi vill därför hälsa följande nya medarbetare hjärtligt välkomna till Sundbom & Partners:

 • Therese Olofsson
  Therese är vår första ”återvändare” och var vår första anställda redan 2008. Sen gjorde Therese några år på WSP som, bland annat, systemansvarig och förvaltningsledare för Visma PX. Sedan den 2 maj är hon tillbaka hos oss som system- och ekonomikonsult.
 • Annika Wahlström
  Annika kommer närmast från Acando där hon jobbat med redovisning och systemadministration i Maconomy. Tidigare har hon haft roller som Business Controller och Ekonomichef inom ett antal företag. Annika kommer att vara ett välkommet tillskott till vår växande skara av Maconomykonsulter och börjar hos oss i slutet av augusti.
 • Jeanette Olofsson
  Jeanette kommer från Byggmax och innan dess från WSP. Rollerna Jeanette haft har främst varit inriktade på redovisning som redovisningsansvarig etc. Jeanette vill främst jobba med effektivisering och lösningar i gränslandet mellan redovisning och IT.  Jeanette kommer till oss i slutet av augusti.
 • Camilla Bjerendal
  Äntligen en Maconomykonsult till vårt Göteborgskontor! Camilla kommer från Semcon där hon jobbat som redovisningsekonom och systemadministratör. Camillas erfarenhet av ett större, internationellt konsultbolag som använder Maconomy blir ett värdefullt tillskott till vår Maconomygrupp. Camilla börjar i slutet av augusti.
 • Ingela Linder
  Vår Agressosatsning fortsätter och nu får vi ett mycket starkt tillskott. Ingela kommer närmast från Unit4 där hon under mer än tio år haft olika roller såsom applikations-, support- och affärskonsult samt även varit processansvarig. Hennes specialitet är Budget to Control men hon behärskar självklart övriga delar av Agresso också. Vi hälsar Ingela välkommen i slutet av augusti.

Dessa nya konsulter är tillgängliga för nya uppdrag direkt efter sommaren. Hör av er om ni redan nu vill boka upp någon av dem inför hösten. Efterfrågan är stor så det gäller att vara ute i god tid.

Stockholm 2017-05-19

Per Sundbom, VD

Arkiv

Kategorier