Nya medarbetare

Postad: 2015/06/23

Vi hälsar Lien Nguyenoch Mattias Gustafssonvälkomna till oss på Sundbom & Partners.

  • Lien kommer närmast från en tjänst som Projektadministratör på Sweco. Hon är utbildad i affärssystemprogrammet på Högskolan i Halmstad med inriktning på Informatik. Lien ska förstärka vårt affärssystemsteam, huvudsakligen med konsultation kring Maconomy och tester. Lien börjar den 17 juni 2015.
  • Mattias kommer från Statens Service Center där han varit avdelningschef. Innan dess jobbade han på Unit4, bland annat som Konsultchef, Produktchef för Integration samt tjänsteansvarig för E-handel. Mattias blir Affärsområdeschef för MPI (Marstrand Planning Intelligence) hos Sundbom & Partners och kommer att ingå i vår ledningsgrupp. Mattias börjar den 1 september 2015.

Hjärtligt Välkomna!

För mer information – kontakta VD Per Sundbom på 070-590 81 30 eller per.sundbom@sundbompartners.se

Arkiv

Kategorier