Ny ekonomi- och affärssystemkonsult i Göteborg!

Postad: 2023/10/04

Ny ekonomikonsult i Göteborg

Den som väntar på något gott… Robert anställde vi i mars innan han skulle hem på sin föräldraledighet. Det är viktigt att ta tid för sin familj men vi är mycket glada över att äntligen ha honom på plats!

Robert har arbetat med de flesta uppgifter som förväntas från en ekonomiavdelning, med specialkompetens inom fakturering, projekthantering och finansiell analys. Han är mycket intresserad av ERP-system och har varit involverad i ett stort implementeringsprojekt för ett ERP-system. Hos oss kommer Robert arbeta som ekonomi- och affärssystemkonsult och då primärt i affärssystemet Maconomy.

Robert har ett stort teknikintresse och har bland annat byggt ihop sin egen dator. Familj och vänner har en viktig del i hans liv och utöver det tittar han på fotboll, tränar och spelar datorspel.

Varför valde du att börja hos oss Robert?

Det är lite som en dröm att börja här! Ni har ju varit med på Great place to work 5 år i rad.  Jag fick ett gott intryck utav er när jag arbetade som underkonsult via er och jag trivs väldigt bra i konsultrollen. Jag gillar att lära mig nya saker, utvecklas och utmanas och det känner jag att jag får göra här. Det lockade också att jag får nyttja mitt teknikintresse då ni har en inriktning på affärssystem inom intressanta branscher.

Varmt välkommen till oss Robert!

 

Är du ekonom och sugen på nya utmaningar? Läs mer och skicka in en ansökan här.   Välkommen att kontakta någon av oss så berättar vi mer. Kontaktuppgifter hittar du här.

 


 

Arkiv

Kategorier