Vi är en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2022!

Postad: 2022/03/31

Sveriges bästa arbetsplatser

Sveriges Bästa Arbetsplatser 2022 – Vi är en av dem! Great Place To Work ® genomför årligen världens största medarbetarundersökning och det är femte året i rad som vi är med och deltar. Även i år lyckades vi placera oss på listan över Små organisationer (20 – 49 anställda). Vi kammade hem en åttonde plats! Resultatet bygger på en mycket omfattande medarbetarundersökning, Trust Index™, och Great Place to Work’s bedömning av organisationens processer och kultur för att skapa en miljö som attraherar och behåller talanger. Fem år i rad på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser innebär att vi nu även tagit oss in på Great Place To Work’s berömda Hall Of Fame!

Efter en noggrann granskning av Sundbom & Partners resultat i vår medarbetarundersökning och deras initiativ för att skapa en riktigt bra arbetsplatskultur för alla sina medarbetare kan vi utse deras organisation till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™ 2022. Sundbom & Partners är en förebild när det kommer till sättet att arbeta med tillit, stolthet och gemenskap på och vi hoppas att fler ska bli inspirerade att ta efter, säger Maria Grudén, VD på Great Place to Work®.

 

Hela 100% av medarbetarna upplever att Sundbom & Partners är en mycket bra arbetsplats

Sundbom & Partners utmärker sig på listan även i år med sitt höga resultat i den omfattande medarbetarundersökningen. Hela 100% av medarbetarna tycker att allt sammantaget så är Sundbom & Partners en mycket bra arbetsplats.

Jag är så otroligt stolt över att vårt företag för femte året i rad blivit utsett till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser. Vi har jobbat hårt och konsekvent under lång tid med vår företagskultur och vår värdegrund. Det är nog huvudskälet till att våra medarbetare trivs så bra hos oss. Vi har så kul ihop när vi träffas och vi värnar hela tiden om varandra. Extra stolt är jag över att vi kunnat behålla den höga nivån under pandemin då vi nästan inte kunnat träffas alls, säger Per Sundbom, VD på Sundbom & Partners AB.

Great Place to Work® offentliggjorde rankingen över Sveriges Bästa Arbetsplatser klockan 14.00 den 31 mars 2022. Hela listan går att ta del av här.

 

Vill du också jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Kan du dessutom ekonomi och/eller affärssystem? Vi söker ständigt nya talanger till vårt konsultgäng, läs mer och ansök här. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta någon av oss, kontaktinformation hittar du här.

 

Om Sveriges Bästa Arbetsplatser™ 2022

Sveriges Bästa Arbetsplatser™ bygger på en grundlig genomgång av företagskulturen där organisationen bedöms utifrån två perspektiv; medarbetarnas upplevelse av arbetsplatskulturen och organisationens insatser för att skapa en riktigt bra arbetsplats. Great Place to Work® använder två metoder i utvärderingen av Sveriges Bästa Arbetsplatser™. Medarbetarundersökningen Trust Index™ mäter graden av tillit, stolthet och gemenskap. Den består av 60 påståenden som medarbetarna får ta ställning till. I en Culture Audit™ ställs öppna frågor till beslutsfattarna. De får  redovisa för vilken HR- och ledarskapspraxis och hur den skapar en miljö som attraherar och behåller talanger.

Om Great Place to Work®

Great Place to Work® är ett undersöknings- och konsultföretag med huvudkontor i USA och med dotterbolag världen över. Vi har mer än 30 års erfarenhet av vad som utmärker en riktigt bra arbetsplats och vad som gör den till en av de allra bästa. Varje år utför vi medarbetarundersökningar av 19,8 miljoner medarbetare från över 10 000 organisationer i 106 länder.

 


 

Arkiv

Kategorier