Kickoff 2021 med hela Sundbomgruppen

Postad: 2021/10/26

I år kunde vi äntligen genomföra en kickoff ”på riktigt” igen så vi samlades allihop i Västerås på The Steam Hotel. Det var nära och bra både från Stockholm och Göteborg. Vi hade hyrt en egen del av hotellet, Turbine Lounge, där vi fick disponera både hotellrum, konferenslokal och sällskapsytor helt för oss själva. Det passade helt perfekt för oss som konferenssällskap. Det var första gången sen julfesten 2019 som vi sågs hela gänget igen så det var minst sagt välbehövligt!

 

Temat var ”Lära känna” då vi faktiskt har hela 15 nya medarbetare sen vi sågs allihop sist. Konsultlivet är fantastiskt men det är även oerhört viktigt som konsult att få känna sig som en del av gemenskapen med sina kollegor på ”hemmaplan”. Därför lät vi bland annat våra medarbetare presentera de olika delarna av verksamheten och så fick vi lyssna till olika exempel på konsultuppdrag. Allt för att förtydliga vad våra kollegor pysslar med på dagarna. Det var mycket intressant och givande!

Ett annat block handlade om hur konsultrollen kan tänkas påverkas av det nya hybridarbetet. Vi står nu inför en ny vardag efter pandemin och det är inte helt tydligt hur vi kommer att arbeta framöver. Detta ledde till ett givande grupparbete som avslutades med diskussion grupperna emellan.

 

Så mycket mer än bara konferens

När vi inte konfererade fick vi bland annat en guidad tur genom Västerås då vädret visade sig från sin bästa sida. På något vis lyckas alltid vädergudarna vara med oss på våra kickoffer!

Vi gjorde en mycket rolig team building-aktivitet på Prison Island i centrala Västerås. Där fick vi i lag utmana både våra fysiska och mentala förmågor.

Vårt systerbolag PX Expert fyller ett år nu i oktober. Det passade vi naturligtvis på att fira tillsammans.

Håkan Berg, svensk mästare i magi och även deltagare i Britain’s Got Talent, bjöd på underhållning. Det blev mycket skratt och tappade hakor så honom kan vi varmt rekommendera.

Givetvis bjöds det även på massor av god mat och dryck. Det blev till och med lite dans och karaoke framåt kvällstimmarna. Så roligt har vi inte haft på länge!

 

Vi vill riktiga ett stort TACK till alla våra fantastiska medarbetare för en underbar kickoff-helg! Nu är vi fulltankade med energi och laddade inför det som återstår av året.

 

Blir du kanske sugen på att vara med på våra kommande kickoff-resor? Är du ekonom eller affärssystemkunnig och vill veta mer om hur det är att jobba hos oss så är du varmt välkommen att kontakta någon av våra konsultchefer. Kontaktinformation hittar du här.

 

 


 

Arkiv

Kategorier