Rekryteringsprocessen hos oss

Postad: 2023/03/07

Rekryteringsprocessen hos Sundbom & Partners

Vi letar ständigt efter nya talanger till oss på Sundbom & Partners. Här berättar vi lite om hur vår rekryteringsprocess ser ut.

Du ser en annons och blir intresserad av en tjänst hos oss. Det första du gör är då givetvis att skicka in en ansökan som du gör enkelt via en knapp i annonsen. Där får du fylla i ett formulär och bifoga ditt CV.

Om du sedan blir aktuell för intervju så är det några steg vi tillsammans kommer gå igenom innan vi eventuellt kan skriva på anställningsavtal. Allt för att du ska känna dig trygg i vad du slutligen beslutar dig för. Lika viktigt är det att vi, våra konsulter inkluderade, får känna efter om du passar in hos oss och för den roll vi söker. Hos oss är alltså även medarbetarna delaktiga i rekryteringsprocessen!

Vi börjar med att kontakta dig för en kort telefonintervju och därefter sker följande;

1. Intervju med konsultchef

Här får du allmän information om Sundbom & Partners och vi pratar om vad det innebär att arbeta som konsult. Och givetvis får du chans att berätta mer om dig själv och ställa dina frågor och funderingar kring tjänsten.

2. Djupintervju med HR-chefen

Vi är nyfikna på vad som motiverar och driver dig för att säkerställa att det överensstämmer med det vi kan erbjuda. Här går vi lite mer på djupet och pratar om hur vi kan få nytta av din kompetens och hur din resa med oss skulle kunna se ut.

3. Kandidatlunch

Har intervjuerna gått bra blir du inbjuden till en lunch med några av våra konsulter/medarbetare. Här får du lite mer direktinformation om hur det är att vara konsult hos Sundbom & Partners och får också chans att lära känna potentiella blivande kollegor. Samtidigt får våra medarbetare möjlighet att känna efter om de tror att du skulle passa in hos oss och som de skulle vilja arbeta med. Ett av våra värdeord är Delaktighet!

4. Referenstagning

Om lunchen går bra och varken du eller våra medarbetare har några invändningar så kontaktar vi därefter dina referenser. Det är önskvärt med minst två referenser, gärna en före detta chef och en kollega.

5. Avtals- och lönediskussion

Under sista steget diskuterar vi anställningsavtal och lönemodell.

 

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss är du välkommen att läsa mer på vår karriärsida.

Vill du gå igenom den här rekryteringsprocessen tillsammans med oss är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Våra platsannonser hittar du här.

 


 

Arkiv

Kategorier