Sundbom & Partners och Transformant kraftsamlar

Postad: 2020/02/26

Konsultbolagen Sundbom & Partners AB och Transformant Group AB ingår ett strategiskt såväl som operativt partnerskap inom segmentet Unit4 Business World.

Syftet är att skapa den största oberoende leverantören av kvalificerade tjänster inom ekonomi och affärssystem på den svenska marknaden. I fokus för satsningen står ytterligare ett antal utvalda tjänster och områden:

• Unit4 Business World (Agresso)
• Unit4 Property Management (FastNet)
• Maconomy
• Visma PX
• Ekonomitjänster

– Det här partnerskapet ökar vår förmåga till helhetsåtaganden mot viktiga kundgrupper. Vi kan säkerställa leveranser av hög kvalitet. Men också skapa nya kundrelationer och samtidigt stärka vår trovärdighet hos större kunder, främst inom Unit4 Business World (Agresso), säger Per Sundbom, vd och grundare Sundbom & Partners.

I och med partnerskapet kan de nu tillsammans erbjuda aktörer på den svenska marknaden ett komplett utbud av ekonomi- och affärssystemsrelaterade tjänster. Bolagen ska samverka och driva gemensamma projekt.
Totalt kommer de att omsätta mer än 100 miljoner SEK och innefatta cirka 80 specialiserade konsulter. Partnerskapet träder i kraft omgående.

– Med det här samarbetet kan vi ta ett helhetsgrepp kring alla frågor som rör affärssystem. De båda bolagens respektive organisationer kompletterar varandra väl och vi delar synen på att sätta kunden och kundvärdet i centrum. Transformant har redan tidigare byggt upp en stor kundbas inom Unit4 Business World (Agresso). Tillsammans med Sundbom & Partners blir vi nu en av nordens ledande leverantörer av helhetsåtaganden kring Unit4 Business World, säger Magnus Sonander, partner och grundare Transformant Group AB.

 

För mer information, kontakta:
Magnus Sonander, Partner, 0767631351, magnus.sonander@transformant.se
Per Sundbom, vd, 0705908130, per.sundbom@sundbompartners.se

 

Om Sundbom & Partners
Sundbom & Partners levererar kvalificerade konsulttjänster inom ekonomi och
affärssystem till främst tid- och projektintensiva verksamheter i Norden. Företaget
sysselsätter runt 50 personer och har kontor i Stockholm och Göteborg. Expansionen
har de senaste åren vart mellan 20 – 50 % per år och under 2019 omsatte företaget
cirka 60 miljoner SEK.

Om Transformant Group
Transformant är specialister inom affärssystem, automatisering, robotisering,
systemintegrationer och systemövervakning. Bolaget har sitt säte i Stockholm och
hade en omsättning på cirka 45 miljoner SEK under 2019.

 


 

Arkiv

Kategorier