Säkra upp era behov kring Maconomy i höst!

Postad: 2018/06/14

Nu är det snart semestertider och därmed också hög tid att planera för höstens behov. Våra konsulter bokas upp i en rasande takt men några av dem är fortfarande tillgängliga för uppdrag från augusti och framåt:

1. Maconomyekonom med omfattande kompetens/erfarenhet av ekonomiarbete på konsultbolag/kommunikationsbyrå. Utför allt från bokföring till årsbokslut. Mer än tio års erfarenhet av ekonomiarbete i Maconomy. Kan ta heltidsuppdrag från mitten av augusti.

2. Maconomyekonom med över tio års erfarenhet av konsultkoncern. Omfattande erfarenhet av Controlling, koncernredovisning och löpande ekonomiarbete. Har dessutom gedigen kunskap i systemet. Kan ta heltidsuppdrag från september.

3. Maconomykonsult med djup kompetens i Maconomys samtliga delar. Har mer än tio års erfarenhet av affärssystem för konsultbolag. Kan även stötta med rent ekonomiarbete. Ledig för halvtidsuppdrag från mitten av augusti.

För mer information eller bokning av någon av konsulterna är du välkommen att kontakta:

– Katarina Granstrand på 073-343 41 69 eller katarina.granstrand@sundbompartners.se eller
– Yvonne Gugg på 070-315 17 03 eller yvonne.gugg@sundbompartners.se


Arkiv

Kategorier