Sundbom & Partners rivstartar hösten

Postad: 2017/08/18

Nu har i stort sett alla vi på Sundbom & Partners kommit tillbaka från semestrarna och vi är riktigt hungriga på att ta tag i spännande uppdrag i höst.
För att möta höstens utmaningar förstärker vi vår organisation med följande nya medarbetare:

Yvonne Gugg
Yvonne kommer tillbaka till oss efter fyra år som System Manager på AB ÅF. Hon har en omfattande erfarenhet av konsultbranschen och av affärssystem för konsultbolag och hon har också arbetat med resursplaneringsverktyg hos oss tidigare. Yvonne kommer att tillträda en tjänst den 4 september som Konsultchef för en av våra konsultgrupper. I rollen ingår även en plats i bolagets ledningsgrupp.

Helena Lindqvist
Även Helena är en ”återvändare”. Hon kommer närmast från IVL Svenska Miljöinstitutet där hon arbetat med att arrangera event. Hon har många års erfarenhet av marknadsföring och administration. Hos oss kommer Helena att arbeta internt med marknadsföring och ekonomi och hon kommer även ha rollen som kontorsansvarig. 

VI hälsar Yvonne och Helena hjärtligt välkomna tillbaka till oss på Sundbom & Partners!

För mer information – kontakta Per Sundbom på tel 070-590 81 30

 

Arkiv

Kategorier