AFFÄRSSYSTEMKONSULTER

<<Se hela vårt tjänsteutbud

Rådgivning – AffärssystemtjänsterEkonomitjänster

 

Affärssystemkonsulter som ger dig bästa möjliga affärssystemsupport

 

Sundbom & Partners består av ett gäng erfarna och verksamhetskunniga affärssystemkonsulter och ekonomer. Vi erbjuder samlad kompetens inom flertalet olika affärssystem och kan ge er precis den affärssystemsupport ni behöver. Vi är helt oberoende av affärssystemsleverantörerna och kan därför alltid agera utifrån användarens verkliga behov. Det som passar bäst för dig som användare ligger alltid i våra affärssystemkonsulters fokus. Vi säljer alltså inte affärssystem, vi erbjuder kvalificerade tjänster kring de olika systemen samt behovsanpassad affärssystemsupport.

Våra affärssystemkonsulter har erfarenhet inom många olika affärssystem men vår främsta kompetens finns inom följande system:

 

Läs gärna mer om vad våra affärssystemkonsulter kan hjälpa er med här:

 

Vi är specialister på tid- och projektintensiva verksamheter och har till största delen uppdrag hos kunder som arbetar i projektform. De affärssystem vi specialiserat oss inom passar medelstora till stora organisationer och är, enligt oss, de system som är bäst anpassade för just organisationer som tidrapporterar och arbetar i projekt.

Samtliga av våra affärssystemkonsulter är utbildade ekonomer

Därför kan de snabbt skaffa sig en helhetsbild över affärssystemets nytta för just ert bolag. Vi tillhandahåller tjänster inom det mesta som rör affärssystem och erbjuder kundanpassad affärssystemsupport. Oavsett om du behöver hjälp med att byta affärssystem, bygga en rapport eller om du bara behöver tillfällig affärssystemsupport så kan våra konsulter hjälpa till.

Det har visat sig att endast en bråkdel av alla företag använder sitt affärssystem på bästa sätt. Många beklagar sig över allt strul i det befintliga systemet och så kan det visa sig att de bara inte känner till vissa användbara funktionaliteter. Några enkla rapporter kan till exempel förenkla arbetet avsevärt. Våra affärssystemkonsulter garanterar bättre utnyttjande av ert affärssystem vilket i slutänden kommer leda till ökad lönsamhet.

 

Om du vill veta mer om våra tjänster kring affärssystem är du välkommen att fylla i kontaktformuläret nedan eller kontakta någon av oss direkt:

Yvonne Gugg – yvonne.gugg@sundbompartners.se – 070-315 17 03
Per Sundbom – per.sundbom@sundbompartners.se – 070-590 81 30
Sara Thune – sara.thune@sundbompartners.se073-075 55 92