INTERIM

Sundbom & Partners Interim

Våra interima ekonomer täcker upp vid tillfälliga behov på era ekonomiavdelningar. Ibland räcker inte den egna personalen till riktigt och det är inte alltid läge att anställa heller. Kanske har ni någon som snart ska gå på föräldraledighet? Eller så dyker det upp en lucka helt oväntat som snabbt måste fyllas, till exempel om någon plötsligt blir sjukskriven. Oavsett anledning så finns Sundbom & Partners Interim för att förmedla konsulter som kan rycka in med kort varsel. 

Vi har många ekonomikonsulter i vårt nätverk med olika bakgrunder och kompetenser. Ni kan få hjälp med att tillsätta roller som alltifrån ekonomiassistent till CFO. Med oss ska det vara enkelt. Och det ska gå snabbt när det behövs. Vårt mål är att ni ska ha en fullt fungerande ekonomiavdelning.

 

Interim ekonom Sundbom

 

Vi har interima konsulter som tar uppdrag inom följande roller:
  • Ekonomiassistent
  • Redovisningsekonom
  • Projektekonom
  • Controller
  • Redovisningschef
  • Ekonomichef
  • CFO

 

 

Det finns flera fördelar med att ta in en erfaren konsult. Dels så går det snabbt! Ni kanske behövde någon redan igår, då finns ju ingen tid för en utdragen rekryteringsprocess. Dessutom förkortas upplärningstiden avsevärt. Våra interima ekonomer har den erfarenhet som krävs för att snabbt kunna sätta sig in i arbetet. Därmed får ni i stället mer tid över för det ni är ämnade att göra. Vi har både juniora och seniora ekonomikonsulter med olika kompetenser så därför kan vi nästan alltid hitta en kandidat som motsvarar era behov. Dessa tillsammans med våra anställda ekonomer ger oss stora möjligheter till att kunna tillsätta rätt resurs på rätt plats. Här kan du läsa mer om våra ekonomitjänster.

Sundbom & Partners Interim startades upp i februari 2019. Vi hade sedan tidigare ett flertal underkonsulter i vårt nätverk men ville bredda det. Syftet var att kunna erbjuda renodlade ekonomitjänster för både kortare och längre uppdrag. Med vårt underkonsultnätverk har vi nu större möjlighet att snabbt kunna tillgodose resurser utifrån era behov.

Kontakt:

 

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:

Cecilia Elvind, konsultchef, Interim

📧 cecilia.elvind@sundbompartners.se

📞 070-299 62 82

 

 

Det går också lika bra att höra av dig till annan kontaktperson hos oss på Sundbom & Partners, kontaktuppgifter hittar du här.

Vill du i stället att vi tar kontakt med dig så fyll i kontaktformuläret nedan;


    Är du själv ekonomikonsult och jobbar i egen regi? Här kan du läsa mer och skicka in en förfrågan om att ansluta till vårt underkonsultnätverk.