SYSTEMUPPHANDLING

Upphandling av affärssystem

 

<< Rådgivning

Systemupphandling

 

  • Systemupphandling som leder till ökad effektivitet och lönsamhet
  • Kartläggning av era behov för att hitta rätt affärssystem
  • Leverantörsoberoende

 

Behöver ni göra en systemupphandling? Våra konsulter kan hjälpa er att hitta en lösning som är optimal för era verksamhetsbehov. Det är inte alltid helt tydligt om organisationen faktiskt behöver ett nytt affärssystem så vi börjar alltid med att kartlägga era behov. Steg ett är att vi behöver analysera och identifiera vad det är som inte fungerar. Visar det sig att det är nödvändigt att gå ifrån den lösning ni har idag så behöver ni göra en upphandling. Ett affärssystem är inte något man bara googlar sig till och hittar rätt på en gång. Det är många faktorer att ta hänsyn till.

 

Att hitta rätt systemstöd för en verksamhet är en stor utmaning och kräver ofta betydligt mer tid och resurser än vad man från början har räknat med. Det finns en uppsjö av ekonomi- och affärssystem på den nordiska marknaden. Bara att filtrera fram vilka som har funktioner för att stödja just ert behov kan verka övermäktigt. Många har dessutom andra befintliga system och verktyg som kanske måste integreras i det nya affärssystemet för att skapa den optimala lösningen.

 

En lyckad systemupphandling startar alltid med rätt hjälp vid sin sida!

Sundbom & Partners är leverantörsoberoende och har mångårig erfarenhet från systemupphandling. I första hand av affärssystem med starka integrerade moduler för projektredovisning och effektiva processer för verksamheter som jobbar i projekt och mäter sin tid. Vi använder en beprövad metodik när vi arbetar med upphandling för att kunna hitta rätt lösning för just er. Kundens behov står alltid i vårt fokus. Vi rekommenderar aldrig en upphandling om det inte är direkt nödvändigt för verksamheten. Målet när vi hjälper till vid en upphandling är att ni i slutänden ska ha ett fungerande affärssystem som bidrar till effektivisering och ökad lönsamhet.

 

Vill du veta mer om systemupphandling är du välkommen att fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Det går även bra  att kontakta:

Orvar Lindbäck – orvar.lindback@sundbompartners.se – 070-370 14 67
Per Sundbom – per.sundbom@sundbompartners.se – 070-590 81 30