MACONOMY

Konsulter med djup kompetens inom affärssystemet Deltek Maconomy

 

Maconomykonsulter

Vi har djup kompetens inom Maconomy och samtliga av våra Maconomy-konsulter är även utbildade ekonomer. Det underlättar för att förstå användarens verkliga behov.

Maconomy är en projektbaserad erp-lösning särskilt anpassad för tid- och projektintensiva verksamheter. Projektverksamheter har särskilda behov och då krävs också ett affärssystem som kan tillgodose dem.

Men det är också ett komplext affärssystem. Att parametersätta det efter varje företags unika behov är svårt, inte minst då det finns många olika vägar att nå målet. Våra konsulter har deltagit i många uppsättningar både för mellanstora och stora företag med olika behov av funktionalitet. Många har dessutom arbetat som systemansvariga och ekonomichefer och har därmed djup kunskap om systemet, både ur ett applikation- och användarperspektiv.

Idag är vi runt tjugo konsulter inom Maconomy och vi växer hela tiden. Vi genomför många olika typer av uppdrag hos våra kunder, t ex har vi uppdrag som systemansvarig, projektledare vid införande och uppgraderingar, testledare, redovisningsansvarig mm. Vi arbetar även internt med systemet och det uppfyller alla våra behov, och mer därtill.

 

Om du vill veta mer om våra tjänster är du välkommen att kontakta någon av oss:

Per Sundbom – per.sundbom@sundbompartners.se – 070-590 81 30
Yvonne Gugg – yvonne.gugg@sundbompartners.se – 070-315 17 03
Sara Thune – sara.thune@sundbompartners.se073-075 55 92

 

Här kan du läsa mer om hela vårt tjänsteutbud.

Läs mer hos tjänsteleverantören Deltek.