Ekonomitjänster

Ekonomitjänster – För dig som är i behov av en ekonomikonsult

 

  • Ekonomitjänster för akuta behov, tillfälliga luckor eller i väntan på en mer långsiktig lösning
  • Erfarna ekonomikonsulter, både seniora och juniora profiler
  • Ekonomer som kan ditt affärssystem

 

Ekonomiavdelningen är en avdelning som bara måste fungera och arbetsbelastningen kan variera mellan perioder. Under intensiva arbetstoppar, sjukfrånvaro eller tills ni hittat rätt långsiktiga kandidat kan organisationen vara i behov av en tillfällig resurs. Där kommer vi in och kan erbjuda våra ekonomitjänster.

Vi har flertalet kunniga ekonomikonsulter, både anställda och interim. Sundbom & Partners Interim startade vi upp februari 2019 då vi redan hade ett flertal ekonomikonsulter i vårt nätverk och syftet var att kunna erbjuda rena ekonomitjänster för både kortare och längre uppdrag.

Samtliga ekonomikonsulter, våra ”egna” och interim, är utbildade och erfarna ekonomer och de har bland annat haft uppdrag som ekonomiassistent, projektadministratör, redovisningsekonom, projektekonom, controller, redovisningschef och ekonomichef.

Ta kontakt med oss så hittar vi tillsammans en lösning som fungerar för er. Oavsett om ni har ett akut behov eller letar efter en ekonomikonsult som ska börja längre fram i samband med projektstart eller föräldraledighet, så kan vi hjälpa er att hitta en lösning som passar just ert behov. Vi har ekonomikonsulter i vårt nätverk som är tillgängliga omgående men ju längre framförhållning ni har, desto bättre förutsättningar har vi att presentera ett större urval av kandidater till er.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Cecilia Elvind, Konsultchef för interimsverksamheten, via e-post cecilia.elvind@sundbompartners.se eller telefon  +46 70-299 62 82